ΤΕΝΙΣ

Μάρεϊ: "Θα αποσυρθούν κι άλλοι κορυφαίοι από το US Open"

Great Britain's Andy Murray returns the ball to Netherlands' Tallon Griekspoor during their Davis Cup tennis match in Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 20, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Great Britain's Andy Murray returns the ball to Netherlands' Tallon Griekspoor during their Davis Cup tennis match in Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 20, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Άντι Μάρεϊ είναι απαισιόδοξος για την επιτυχία του φετινού US Open και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην USTA.

Ο πρώην Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, δεν βλέπει και με πολύ καλό μάτι την διεξαγωγή του φετινού τουρνουά στη Νέα Υόρκη και πιστεύει πως από εδώ και στο εξής, καθημερινά θα αποσύρονται ολοένα και περισσότεροι τενίστες από την διοργάνωση.

Μπορεί ο ίδιος να σκέφτεται σοβαρά για να αγωνιστεί στο Flushing Meadows, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το ίδιο θα κάνουν και άλλοι κορυφαίοι τενίστες.

Τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο Βρετανός, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του μίλησε για τον κορονοϊό, τις αποφάσεις των ανθρώπων του τένις και την συνέχιση της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Γνωρίζω ότι μερικοί από τους κορυφαίους της ΑΤΡ, δεν θα παίξουν στο φετινό US Open. Αυτό θα γίνει εξαιτίας του κορονοϊού.

Είναι προσωπικές αποφάσεις που παίρνει ο καθένας. Δεν μπορεί κανείς να επέμβει σε αυτές. Αν δεν αισθάνονται ασφαλείς, δεν θα πάνε στις ΗΠΑ. Είναι κατανοητή μια τέτοια απόφαση. Δεν πρέπει να υπάρχει κριτική και για αυτό.

Αν θες να πάρεις το ρίσκο και να παίξεις στο τουρνουά, τότε ταξιδεύεις στη Νέα Υόρκη και παίζεις. Όποιος θέλει να παίξει στο Major, θα πάει πιο πριν για να αγωνιστεί σε τουλάχιστον ένα τουρνουά προετοιμασίας.

Δεν πρόκειται να πάει κάποιος στις ΗΠΑ μόνο για το US Open. Δεν είναι το ίδιο η προπόνηση, με τα επίσημα ματς. Από το τουρνουά του Σινσινάτι δηλαδή, θα καταλάβουμε ποιοι θα παίξουν φέτος στις ΗΠΑ και ποιοι όχι.

Προβλέπω ότι φέτος θα δούμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα στο τουρνουά, γιατί θα λείπουν πολλοί κορυφαίοι".

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ