MADRID OPEN

Μαδρίτη: Στο ίδιο μισό Ναδάλ, Τζόκοβιτς, απέναντι ο Τσιτσιπάς

Μαδρίτη: Στο ίδιο μισό Ναδάλ, Τζόκοβιτς, απέναντι ο Τσιτσιπάς
AP PHOTO/DANIEL COLE

Το απόγευμα της Παρασκευής (29/4) πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη κλήρωση του 2ου χωμάτινου Masters για το 2022, στη Μαδρίτη.

Παρουσία Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ διεξήχθη η κλήρωση του 2ου χωμάτινου Master για το 2022 στη Μαδρίτη, με το μπαλάκι να έχει κέφια και να τοποθετεί τους δυο σπουδαίους αντιπάλους στο ίδιο μισό, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει την πιο βατή κλήρωση από τους κορυφαίους, μιας και βρίσκεται στο κάτω μέρος, παρέα με τον ντεφορμέ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Σαν να μην έφτανε η συνύπαρξη Ναδάλ, Τζόκοβιτς, στο πάνω μέρος τοποθετήθηκε και ο "καυτός" Κάρλος Αλκαράθ, που θέλει να χαλάσει το πάρτι των... παλιών. Με λίγα λόγια, στο πρώτο μισό του ταμπλό θα γίνει "σφαγή".

Άξιο αναφοράς, πως η κληρωτίδα έβγαλε μεγάλο ντέρμπι Μάρεϊ - Τιμ στον 1ο γύρο!

Όσον αφορά τον Νο1 του ταμπλό, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Σέρβος έχει πιθανό αντίπαλο στον 2ο γύρο τον πάντοτε επικίνδυνο, Γκαέλ Μονφίς, ενώ αν καταφέρει και περάσει στους "16", θα βρει απέναντί του έναν εκ των Ντένις Σαποβάλοφ, Άντι Μάρεϊ και Ντομινίκ Τιμ.

Στα προημιτελικά ο Νόλε διασταυρώνεται με τον περυσινό ημιφιναλίστ στη Μαδρίτη και Νο5 του φετινού ταμπλό, Κάσπερ Ρουντ. Ο Νορβηγός πάντως, δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Ράφα Ναδάλ είναι ο πιθανός αντίπαλος του Τζόκοβιτς στα ημιτελικά.

Ο Ταυρομάχος από τη Μαγιόρκα, που έκανε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στη Μαδρίτη, μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από το Indian Wells Masters του Μαρτίου, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του κόντρα σε έναν εκ των Μιομίρ Κετσμάνοβιτς και Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Άσλαν Καράτσεφ, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και Μπότικ Φαν Ντε Ζάντσουλπ είναι οι τρεις πιθανοί αντίπαλοι του Ράφα στον 3ο γύρο, πριν από μια ενδεχόμενη τεράστια μάχη με τον 18χρονο, Κάρλος Αλκαράθ Γκάρφια.

Ο Αλκαράθ, Νο7 του ταμπλό, θα κάνει πρεμιέρα στη Μαδρίτη κόντρα σε έναν εκ των Φονίνι, Μπασιλασβίλι, πριν από την πιθανή μονομαχία με τον Νο9 του ταμπλό, Κάμερον Νόρι, στους "16".

Ναδάλ και Αλκαράθ τέθηκαν αντιμέτωποι και πέρυσι στη Μαδρίτη, με τον πολύπειρο Ισπανό να βγαίνει νικητής.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει τοποθετηθεί στο Νο4 και θα κάνει ντεμπούτο κόντρα σε έναν εκ των Κάρεν Χατσάνοφ και Λούκας Πούιγ. Τον Νο13 του ταμπλό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ή τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ θα βρει στους "16" ο Έλληνας τενίστας, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Νο6 του ταμπλό, Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Νο2 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, είναι ο πιθανός αντίπαλος του Τσιτσιπά στα ημιτελικά. Φυσικά, ο Γερμανός δεν είναι σε καλό μομέντουμ και θα πρέπει να δείξει πολύ καλό πρόσωπο, αν θέλει να φτάσει μέχρι την "4άδα".

Έναν εκ των Μάριν Τσίλιτς και Άλμπερτ Ράμος Βινόλας θα παίξει στον 2ο γύρο ο "Σάσα", που στους "16", μπορεί να βρει τον Νο15 του ταμπλό, Ράιλι Οπέλκα. Ο... μέτριος στο χώμα και Νο8 του ταμπλό, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, είναι πιθανός αντίπαλος του Ζβέρεφ στους "8'.

Ο Καναδός έχει αρκετά δύσκολη κλήρωση, μιας και στο bracket του βρίσκονται οι Γιάνικ Σίνερ, Κριστιάν Γκαρίν και Άλεξ Ντε Μινόρ.

Πιθανοί προημιτελικοί στο Madrid Open

Τζόκοβιτς - Ρουντ

Ναδάλ - Αλκαράθ

Τσιτσιπάς - Ρούμπλεφ

Ζβέρεφ - Οζέρ Αλιασίμ

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS MADRID OPEN ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ