MADRID OPEN

Madrid Open: Στη μάχη ο Τσιτσιπάς, ξεχωρίζει το Ναδάλ-Αλκαράζ

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ράφα Ναδάλ ποζάρουν στην κάμερα μετά από μεταξύ τους αναμέτρηση στο Άμπου Ντάμπι
Στέφανος Τσιτσιπάς και Ράφα Ναδάλ ποζάρουν στην κάμερα μετά από μεταξύ τους αναμέτρηση στο Άμπου Ντάμπι Ⓒ 2019 KAMRAN JEBREILI/ASSOCIATED PRESS

Τέταρτη ημέρα των αγώνων στο Mutua Madrid Open και το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει τους πρώτους αγώνες των Ναδάλ, Τσιτσιπά, Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ στη Masters διοργάνωση.

Τέταρτη ημέρα των αγώνων στο Mutua Madrid Open και το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει τους πρώτους αγώνες των Ναδάλ, Τσιτσιπά, Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ στη Masters διοργάνωση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της ημέρας το βράδυ στο Manolo Santana (22:00, COSMOTE SPORT 6 HD) με αντίπαλο τον εκκεντρικό, Μπενουά Περ, ο οποίος την Τρίτη πέτυχε μόλις τη δεύτερη νίκη του μέσα στο 2021, αποκλείοντας τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Ο Στέφανος είναι από τους πιο φορμαρισμένους τενίστες στο ξεκίνημα της χωμάτινης περιόδου, έχοντας 9 νίκες σε 10 αγώνες και δύο σερί τελικούς σε Μόντε Κάρλο (τίτλος) και Βαρκελώνη (τελικός).

Οι δύο άνδρες θα βρεθούν αντιμέτωποι για 4η φορά, με τον Τσιτσιπά να προηγείται 2-1 και να προέρχεται από δύο σερί νίκες επί του Γάλλου (Ουάσινγκτον 2019, Ακαπούλκο 2021).

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του ζευγαριού Νισιόκα-Ρουντ στον 3ο γύρο.

Λίγο νωρίτερα (16:00GR), ολόκληρη η Ισπανία θα έχει τα βλέμματά της στραμμένα στο πολυσυζητημένο παιχνίδι ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον του Ισπανικού τένις, όταν ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στο χώμα, Ράφαελ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Κάρλος Αλκαράζ, ανήμερα των 18ων γενεθλίων του.

Ο Αλκαράζ, Νο120 της παγκόσμιας κατάταξης, θεωρείται το πιο hot όνομα στο tour κάτω των 20 ετών και θα πραγματοποιήσει ένα παιδικό του όνειρο, αντιμετωπίζοντας το ίνδαλμά του και μάλιστα σε Masters τουρνουά στην πατρίδα τους.

Στο ξεκίνημα της ημέρας, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη του νίκη στη Μαδρίτη, αντιμετωπίζοντας τον φορμαρισμένο Ισπανό, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκινα ενώ λίγο αργότερα ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα εχει δύσκολο έργο απέναντι στον πρώην Top10, Κέι Νισικόρι.

Πηγή: Tennis24

ⓒ 2019 Kamran Jebreili/Associated Press

TAGS MADRID OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ