MADRID OPEN

Madrid Open: Αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς στο Davis Cup το 2019
Ο Πέτρος Τσιτσιπάς στο Davis Cup το 2019 INTIME SPORTS

Τα αδέρφια Τσιτσιπά ηττήθηκαν από τους Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζαν Ζουλιέν με δύο σετ (7-6, 7-5) με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η πορεία τους στο Madrid Open.

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τους Νο4 του ταμπλό Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζαν Ζουλιέν Ροζέρ με 7-6(7), 7-5 μετά από μια ώρα και 43 λεπτά μένοντας εκτός συνέχειας από τα διπλά του Madrid Open.

Μπορεί η αποστολή του ελληνικού διδύμου να ήταν δύσκολη από την αρχή κόντρα στους έμπειρους διπλίστες (είχαν ηττηθεί και στο Μόντε Κάρλο), ωστόσο τα αδέρφια Τσιτσιπά ξεκίνησαν τον αγώνα χάνοντας τέσσερα break-points στο πρώτο service-game των αντιπάλων τους.

Αρεβάλο και Ροζέρ κατάφεραν να σβήσουν και τα τέσσερα με το set να οδηγείται στη συνέχεια στο tie-break. Εκεί προηγήθηκαν με 5/2 έχοντας μάλιστα και τις μπάλες στα χέρια για να κλείσουν το set, όμως τα αδέρφια Τσιτσιπά όχι μόνο ισοφάρισαν με συνεχόμενους πόντους του Πέτρου Τσιτσιπά, αλλά έφτασαν και σε set-point (6/5).

Από εκείνο το σημείο και μετά Αρεβάλο και Ροζέρ κέρδισαν τους 4 από τους τελευταίους 5 πόντους κάνοντας το 1-0.

Στο 2ο set όλα κρίθηκαν στο τέλος με τα δύο ζευγάρια να κρατούν το service τους (5-5), με του; Αρεβάλο και Ροζέρ να φτάνουν σε break (6-5) και στη συνέχεια να κλείνουν το παιχνίδι στο service τους φτάνοντας στην πρόκριση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συγκεντρώνεται πλέον στα μονά και στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ μια αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (29/4) στις 21:00 GR.

Πηγή: Tennis24

TAGS MADRID OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ