ΤΕΝΙΣ

Ληστής επιτέθηκε με μαχαίρι στην Κβίτοβα

Ληστής επιτέθηκε με μαχαίρι στην Κβίτοβα

Η Πέτρα Κβίτοβα έπεσε θύμα επίθεσης στο σπίτι από ληστή, ο οποίος μάλιστα την τραυμάτισε στο χέρι. Τι ανέφερε η ίδια στο λογαριασμό της στο Facebook.

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε στο σπίτι της η Τσέχα τενίστρια, Πέτρα Κβίτοβα, η οποία έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι από ληστή το πρωί της Τρίτης (20/12), όταν επιχείρησε να διαρρήξει το σπίτι της σε προάστιο της Τσεχίας και την τραυμάτισε στο αριστερό χέρι. Η 26χρονη, δυο φορές κάτοχος του Wimblendon, υπέστη σοκ από το περιστατικό και επιβαρύνθηκε ακόμα περισσότερο η υγεία της, διότι ήταν ήδη χτυπημένη και στο πόδι, μένοντας εκτός δράσης το τελευταίο διάστημα.

Η ίδια με μήνυμά της στο λογαριασμό της στο Facebook, αναφέρθηκε στο περιστατικό που την σόκαρε και αισθάνεται τυχερή που είναι ζωντανή. Μάλιστα, είπε πως είναι βαρύς ο τραυματισμός της στο χέρι και θα πρέπει να επισκεφτεί ειδικούς γιατρούς προκειμένου να αποθεραπευτεί.

"Σας ευχαριστώ για τα ζεστά σας μηνύματα. Όπως, ίσως, ήδη γνωρίζετε, σήμερα δέχτηκα επίθεση με μαχαίρι από ένα άτομο στο διαμέρισμα που . Στην προσπάθειά μου να προστατέψω τον εαυτό μου, τραυματίστηκα σοβαρά στο αριστερό μου χέρι. Είμαι σοκαρισμένη, αλλά τυχερή που είμαι ζωντανή.

Ο τραυματισμός είναι σοβαρός και θα πρέπει να επισκεφτώ ειδικούς, αλλά αν κάτι είναι γνωστό για τον χαρακτήρα μου είναι πως είμαι δυνατή και θα το παλέψω. Σας ευχαριστώ ξανά για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Από δω και πέρα θα επιθυμούσα λίγη διακριτικότητα, όσο θα επικεντρώνομαι στην ανάρρωσή μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ