US OPEN

Κύργιος: Το συγκινητικό μήνυμά του για τα γενέθλια της μητέρας του

Ο Νικ Κύργιος στο US Open
Ο Νικ Κύργιος στο US Open © 2022 FRANK FRANKLIN II / AP IMAGES

Ο Νικ Κύργιος με ανάρτησή του έσπευσε να ευχηθεί στη μητέρα του για τα γενέθλιά της με ανάρτηση που έκανε στα social media.

O Νικ Κύργιος μετά τη νίκη του στον 2ο γύρο του US Open κόντρα στον Μπενζαμά Μπονζί, ανέβασε μια συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας του Νοράιλα, αναφέροντας ότι του λείπει πολύ και ότι ελπίζει να κάνει τους γονείς του υπερήφανους με τις εμφανίσεις του στο court.

“Μαμά ελπίζω να πέρασες καλά στα γενέθλιά σου. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο δύσκολο είναι για μένα να ταξιδεύω συνέχεια και να αγωνίζομαι ξέροντας ότι μου λείπουν ημέρες σαν αυτή. Ξέρω ότι δεν ήμουν πάντα ο πιο εύκολος άνθρωπος και ξέρω ότι σε έχω αγχώσει.

Μου λείπεις πραγματικά. Ξέρω ότι αντιμετωπίζεις τόσα πολλά πράγματα, αλλά θέλω να ξέρεις ότι δεν γνωρίζω κανέναν πιο δυνατό από εσένα. Ελπίζω να σας κάνω περήφανους εσένα και τον μπαμπά”, ανέφερε ο 27χρονος.

Ο Κύργιος βρίσκεται ήδη στον 3ο γύρο της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει στην τελευταία αναμέτρηση του Arthur Ashe τον Αμερικανό Τζέι Τζέι Γουλφ.

ΠΗΓΗ: TENNNIS24

TAGS US OPEN ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ