STUTTGART OPEN

Κύργιος: Η ανάρτηση για το ρατσιστικό σχόλιο που δέχθηκε στον ημιτελικό

O Νικ Κύργιος
O Νικ Κύργιος © 2021 ANDY BROWNBILL/AP IMAGES

Ο Νικ Κύργιος αναφέρθηκε στο ρατσιστικό σχόλιο που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της Στουτγκάρδης τονίζοντας πως πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν αυτά.

Ο Νικ Κύργιος έδωσε εξηγήσεις για το τι πραγματικά συνέβη στις αρχές του 2ου set στον ημιτελικό της Στουτγκάρδης κόντρα στον Άντι Μάρεϊ και τον οδήγησε στην ακραία συμπεριφορά χάρη στην οποία τιμωρήθηκε αρχικά με point-penalty και στη συνέχεια με game-penalty με αποτέλεσμα να μείνει πίσω με 2-0 στο set.

Ο Αυστραλός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε λόγο για ρατσιστική επίθεση από έναν θεατή, αν και στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν και η καλύτερη.

“Πότε θα σταματήσει αυτό; Να αντιμετωπίζουμε φυλετικές προσβολές από το κοινό;”, έγραψε ο Νο78 του κόσμου. “Καταλαβαίνω ότι η συμπεριφορά μου δεν ήταν η καλύτερη στη συνέχεια, αλλά σχόλια τύπου: “Μαύρο πρόβατο σκάσε και παίξε” δεν είναι αποδεκτά. Κι όταν ανταποδίδω στον κόσμο να τιμωρούμαι. Αυτό δεν είναι αποδεκτό.”

Η προετοιμασία του Κύργιου για το Wimbledon συνεχίζεται στο Χάλε την επόμενη εβδομάδα με τον Αυστραλό να αντιμετωπίζει στον 1ο γύρο τον Γερμανό Ντάνιελ Αλτμάιερ, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης είναι πολύ πιθανό να πέσει πάνω στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος με τη σειρά του θα παίξει κόντρα στον Γάλλο Μπενζαμά Μπονζί.

Κύργιος: Η ανάρτηση για το ρατσιστικό σχόλιο που δέχθηκε στον ημιτελικό

Πηγή: Tennis24

TAGS STUTTGART OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ