ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ο Κύργιος απάντησε στον Τσιτσιπά: "Του έδωσα ένα ακόμα μάθημα"

Ο Κύργιος πανηγυρίζει τη νίκη του απέναντι στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ
Ο Κύργιος πανηγυρίζει τη νίκη του απέναντι στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ 2022 AP PHOTO/ADAM HUNGER

Ο Νικ Κύργιος δεν άφησε αναπάντητη την πρόσφατη δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά για το μεταξύ τους παιχνίδι στο Wimbledon 2022, βάζοντας στο στόχαστρό του τον Έλληνα πρωταθλητή μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη που έδωσε την περασμένη Πέμπτη (2/2) στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" του Νίκου Χατζηνικολάου, είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στη σχέση που έχει με τον Νικ Κύργιο, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

"Τα χάλασε μόνος του. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Εγώ προσπαθούσα να παίξω τένις και είχα κάποιον από την άλλη πλευρά του γηπέδου που ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα και φυσικά έκανε τα καραγκοζιλίκια του. Είναι πως θα ξυπνήσει το πρωί".

Η δήλωση αυτή δεν έμεινε αναπάντητη από τον Αυστραλό, ο οποίος έγραψε για τον Έλληνα πρωταθλητή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter: "Ναι καλά. Σε αυτό το ματς ο Στέφανος χτύπησε κάποιον από το πλήθος.

Πέταξε επίσης μια μπάλα έξω από το γήπεδο και πήρε ένα ακόμη μάθημα από εμένα μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο".

Υπενθυμίζεται πως σε εκείνο το ματς, ο Κύργιος είχε νικήσει με 6-7(2), 6-4, 6-3, 7-6(7) τον Στέφανο Τσιτσιπά για τον 3ο γύρο του Wimbledon, πετυχαίνοντας την 4η νίκη του σε πέντε συνολικά αναμετρήσεις απέναντι στον Έλληνα πρωταθλητή.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ