ATP

Κύργιος για Τσιτσιπά: "Ο προηγούμενος παρτενέρ μου ήταν ο Στέφανος, όπότε δεν μπορεί να πάει κάτι χειρότερα φέτος"

Κύργιος για Τσιτσιπά: "Ο προηγούμενος παρτενέρ μου ήταν ο Στέφανος, όπότε δεν μπορεί να πάει κάτι χειρότερα φέτος"
Ο Νικ Κύργιος @ 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Νέα πυρά κατά του Στέφανου Τσιτσιπά εξαπέλυσε ο Νικ Κύργιος σε ερώτηση που του έγινε για τον συμπαίκτη του στα διπλά στο τουρνουά της Ουάσιγκτον.

Λίγες εβδομάδες μετά την επεισοδιακή μεταξύ τους αναμέτρηση στο Wimbledon, ο Νικ Κύργιος έδωσε συνέχεια σε ό,τι ακολούθησε τη νίκη του επί του Στέφανου Τσιτσιπά, στο γρασίδι του Λονδίνου.

Οι δυο τενίστες, από… καλοί φίλοι και… συμπαίκτες σε πολλά τουρνουά, έγιναν… ορκισμένοι εχθροί, με τον 26χρονο Ελληνοαυστραλό, να πετάει μερικά καρφιά ακόμα, προς το μέρος του 23χρονου Έλληνα.

Την εβδομάδα 30 Ιουλίου – 7 Αυγούστου, θα διεξαχθεί το 500άρι τουρνουά της Ουάσιγκτον, με τον Κύργιο να αναμένεται να αγωνιστεί σε μονό και διπλό. Παρτενέρ του στο διπλό, θα είναι ο Αμερικανός, Τζακ Σοκ.

Κύργιος και Τσιτσιπάς, αγωνίστηκαν παρέα στο συγκεκριμένο τουρνουά, το 2019. Τι απάντησε ο 26χρονος, όταν ρωτήθηκε για το πως βλέπει την φετινή του παρουσία στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ;

“Ο προηγούμενος παρτενέρ μου ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Οπότε, δεν μπορεί να πάει κάτι χειρότερα φέτος” είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ