ATP

Κύργιος: "Δεν με βλέπω μετά τα 30 να παίζω τένις, θα είμαι στο σπίτι μου στις Μπαχάμες και δεν θα κάνω τίποτα"

Ο Νικ Κύργιος στο US Open
Ο Νικ Κύργιος στο US Open 2022 FRANK FRANKLIN II / AP IMAGES

Ο Νικ Κύργιος απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών του στο instagram όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι δύσκολα θα συνεχίσει να παίζει τένις μετά τα 30.

Για ακόμη τρία χρόνια βλέπει τον εαυτό του ως επαγγελματία τενίστα ο Νικ Κύργιος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Αυστραλός σε Q&A που πραγματοποίησε στο Instagram.

Ο 27χρονος τενίστας που θα ήταν κοντά στο Top10 αν μετρούσαν οι 1200 βαθμοί που συγκέντρωσε από τη συμμετοχή του στον τελικό του Wimbledon 2022, φαντάζεται τον εαυτό του στις Μπαχάμες μετά τα 30 και να μην κάνει τίποτα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κύργιος προανήγγειλε το Q&A στους 3.3 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram, γράφοντας: "Κάντε το ενδιαφέρον. Διασκεδάστε με και θα κάνω το ίδιο". Όπως και έπραξε...

Σε ερώτηση θαυμαστή του για το αν βλέπει τον εαυτό του να παίζει μετά τα 30, είπε: "Ειλικρινά; Πιθανότατα όχι. Θα ήθελα να μην μπορεί να με ενοχλεί κανένας. Πιθανότατα θα είμαι στο σπίτι μου στις Μπαχάμες και δεν θα κάνω τίποτα".

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ελληνοαυστραλός αμφισβητεί το μέλλον του στο τένις αφού το ίδιο έκανε και πριν περίπου ενάμιση μήνα, κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Όπεν, όταν εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει το συντομότερο στην πατρίδα του από την οποία έλειπε τους τελευταίους μήνες.

Άλλωστε, ο Κύργιος έχει παίξει τα λιγότερα τουρνουά (13) μαζί με τον Τζόκοβιτς στην πρώτη 50αδα της παγκόσμιας κατάταξης, καταλαμβάνοντας αυτή την εβδομάδα το Νο21 του κόσμου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του, ο Κύργιος θα παίξει σε άλλα δύο τουρνουά μέχρι το τέλος της χρονιάς, στη Βασιλεία (24/10) και στο Paris Masters (31/10).

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη γενέτειρά του και αποφορτίζεται παίζοντας μπάσκετ.

Πηγή: Tennis24

TAGS ATP ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ