ATP

Κύργιος: Ασταμάτητος και στην Ουάσιγκτον

Ο Νικ Κύργιος εντυπωσιάζει στο Miami Open
Ο Νικ Κύργιος εντυπωσιάζει στο Miami Open AP PHOTO/MARTA LAVANDIER

Ο Νικ Κύργιος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Τόμι Πολ, επικράτησε 2-0 σετ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Citi Open της Ουάσινγκτον.

Ούτε ο Τόμι Πολ κατάφερε να προκαλέσει τον Νικ Κύργιο ο οποίος προελαύνει στο 500αρι τουρνουά της Ουάσιγκτον.

Ο φιναλίστ του Wimbledon 2022, μετά την επαγγελματική νίκη στην πρεμιέρα επί του Μάρκος Γκιρόν, ξόδεψε τις λιγότερες δυνατές δυνάμεις και απέναντι στον Πολ, επικρατώντας του 25χρονου Αμερικανού με 6-3, 6-4 για το 2ο γύρο του Citi Open την Τετάρτη.

Η νίκη αυτή τον φέρνει αντιμέτωπο στη φάση των “16” με τον τρίτο κατά σειρά Αμερικανό αντίπαλο που θα είναι ο Ράιλι Οπέλκα ο οποίος κέρδισε δύσκολα 6-7(6), 6-4, 6-4 τον συμπατριώτη του, Ντένις Κούντλα.

“Πάντα βρίσκω το καλύτερό μου τένις όταν παίζω με τον Τόμι. Έχω παίξει δύο πολύ δυνατά ματς, τόσο στις επιστροφές όσο και από τη γραμμή του σερβίς” είπε ο Κύργιος που είχε κερδίσει τον Πολ και τον Απρίλιο στο Χιούστον.

Ο Κύργιος έσωσε και τα τέσσερα break points του αντιπάλου του στο ματς και πέτυχε συνολικά τρία breaks στο σερβίς του Αμερικανού, ξοδεύοντας 1 ώρα και 27 λεπτά στο court.

Νωρίτερα, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κέρδισε δύσκολα 6-1, 3-6, 7-5 τον Αντριάν Μαναρινό και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Σεμπάστιαν Κόρντα για μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ATP ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ