ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Κόντρα στην Οσταπένκο η Σάκκαρη στο 2ο γύρο του Ostrava Open

Η Μαρία Σάκκαρη σε προσπάθειά της στο US Open απέναντι στην Έμα Ραντουκάνου | 9 Σεπτεμβρίου 2021
Η Μαρία Σάκκαρη σε προσπάθειά της στο US Open απέναντι στην Έμα Ραντουκάνου | 9 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 FRANK FRANKLIN II/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε την πρώτη της αντίπαλο στο 500αρι τουρνουά της Οστράβα, η οποία θα είναι η πρωταθλήτρια του Roland Garros 2017 και φιναλίστ στο Λουξεμβούργο την προηγούμενη εβδομάδα, Γελένα Οσταπένκο.

Ως Νο4 του ταμπλό αγωνίζεται στο τουρνουά της Τσεχίας η Μαρία Σάκκαρη και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις την Πέμπτη (23/9), με ένα tricky matchup, μιας και η Γελένα Οσταπένκο, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Λετονή επικράτησε της Άννα Μπλίνκοβα (No126) με 6-4, 6-0 και πέρασε στο 2ο γύρο αγώνων του Ostrava Open, όπου την περίμενε από την ημέρα της κλήρωσης η Σάκκαρη.

Οι δυο αθλήτριες έχουν τεθεί αντιμέτωπες δυο φορές στο παρελθόν και μετρούν από μια νίκη. Το 2017, στο χωμάτινο θεσμό του Τσάρλεστον η Οσπαπένκο είχε πάρει τη νίκη στα τρία sets.

Δυο χρόνια αργότερα (2019) η Σάκκαρη απάντησε στο Η2Η, ισοφαρίζοντας χάρις σε νίκη της στο Αυστραλιανό Όπεν. Και αυτή η αναμέτρηση κρίθηκε σε 3ο set.

Η νικήτρια του αγώνα της Πέμπτης θα προκριθεί στα προημιτελικά της Οστράβα, όπου θα βρει απέναντί της, μια εκ των Αναστασία Παβλιουτσένκοβα (Νο5 του ταμπλό) και Τερέζα Μαρτίνκοβα.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ