US OPEN

Κλοπ: "Ταλέντο του αιώνα η Ραντουκάνου"

Ο Κλοπ στην αναμέτρηση της Λειψίας με τη Λίβερπουλ στη Βουδαπέστη για το Champions League.
Ο Κλοπ στην αναμέτρηση της Λειψίας με τη Λίβερπουλ Ⓒ 2021 LASZLO BALOGH/ASSOCIATED PRESS

Η απίθανη και ιστορική πορεία της Έμα Ραντουκάνου στο US Open της απέφερε εκατομμύρια νέους θαυμαστές, μεταξύ των οποίων και ο προπονητής της Liverpool, Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός προπονητής, χαρακτήρισε "ταλέντο του 21ου αιώνα" την 19χρονη Βρετανίδα.

Η απίθανη και ιστορική πορεία της Έμα Ραντουκάνου στο US Open, της απέφερε εκατομμύρια νέους θαυμαστές, μεταξύ των οποίων και ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος παρακολούθησε τον τελικό με την επίσης έφηβη Λέιλα Φερνάντεζ και τον έκανε να αγαπήσει ξανά το τένις.

Ο Γερμανός προπονητής, χαρακτήρισε "ταλέντο του 21ου αιώνα" την 19χρονη Βρετανίδα, καθώς έγινε η πρώτη qualifier στην ιστορία που κατακτά Grand Slam ενώ δεν απόλεσε ούτε σετ σε αυτή τη μαγική κούρσα.

"Εντυπωσιάστηκα καθώς είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που είδα έναν ολόκληρο αγώνα τένις και ακόμα περισσότερο γυναικείο αγώνα. Εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητα και τη δύναμη. Μόνο μέσα από σκληρή δουλειά μπορείς να κερδίσεις το US Open, ειδικά όταν είσαι 18 ετών. Δίχως αμφιβολία είναι το ταλέντο του αιώνα, αλλά χωρίς σκληρή προσπάθεια είναι αδύνατο να βρεθείς σε αυτή τη θέση. Πλέον θα παρακολουθώ γυναικείο τένις πιο συχνά", είπε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Ο επιτυχημένος τεχνικός, εντυπωσιάστηκε και από το ήθος των δύο κοριτσιών στις δηλώσεις τους στην τελετή απονομής.

"Με ενέπνευσε ο τρόπος που μίλησαν στην τελετή, ίσως περισσότερο και από τον ίδιο τον αγώνα. Συγκλονίστηκα από τον τρόπο που παρουσιάστηκαν. Η Έμα έδειξε τεράστιο σεβασμό για την αντίπαλό της και ξέρουν ότι είναι πιθανόν να συναντηθούν αρκετές φορές ακόμα στο μέλλον και να παίξουν αντίπαλες πολλούς ακόμη τελικούς. Ήταν μια επίδειξη αθλητικού ήθους και έδειξε πόσο ταπεινή είναι, παρά το νεαρό της ηλικίας της και το γεγονός ότι βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου", πρόσθεσε ο Κλοπ.

Πηγή: Tennis24

TAGS US OPEN ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ