BERLIN OPEN

Κασάτκινα - Σάκκαρη 0-2: Σίφουνας η Μαρία, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Berlin Open

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κόντρα Σινιακόβα
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κόντρα Σινιακόβα 2022 MARK TERRILL / AP PHOTO

Στα ημιτελικά του Berlin Open προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη η οποία ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Κασατκινα, επικράτησε 2-0 και πήρε την πρώτη νίκη της σε πέντε ματς κόντρα στην Ρωσίδα.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ της Ντάρια Κασάτκινα (Νο12) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Berlin Open. Το Νο6 της Παγκόσμιας κατάταξης έσπασε παράλληλα και την κακή παράδοση που είχε απέναντι στη Ρωσίδα η οποία είχε επικρατήσει και στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις τους.

Επόμενη αντίπαλος για την Σάκκαρη θα είναι η νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Μπέντσιτς (Νο17) και την Κουντερμέτοβα (Νο24), οι οποίες θα αναμετρηθούν αργότερα την Παρασκευή (17/06).

Η Σάκκαρη ήταν απολαυστική στο πρώτο σετ. Με σταθερό και διαβασμένο παιχνίδι κυριάρχησε πάνω στο κορτ απέναντι στην Κασάτκινα, η οποία από την πλευρά της δοκίμασε αρκετά πράγματα δίχως αποτέλεσμα.

Το 6-0 αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τη διαφορά που είχαν οι δύο αθλήτριες με την 26χρονη Ελληνίδα να μην αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της.

Η Σάκκαρη άρχισε το δεύτερο σετ με ένα ακόμα break το δεύτερο σετ, όμως η Κασάτκινα απάντησε με το ίδιο νόμισμα κατακτώντας το πρώτο της game στο ματς. Η Σακ απάντησε όμως κι εκείνη με break back και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 3-1.

Το ίδιο έπραξε και η Κασάτκινα για το 3-2, ενώ από εκεί και μετά είχαμε ένα αλλοπρόσαλλο ματς με διαδοχικά breaks. Πρώτα το έκανε η Ρωσίδα για να φέρει το σετ στα ίσα και αμέσως μετά η Σάκκαρη με break back έφτασε στο 4-3.

Τα επόμενα δύο games κατέληξαν όμως στα χέρια της Ελληνίδας πρωταθλήτριας η οποία σφράγισε έτσι την πρόκριση στα ημιτελικά.

TAGS BERLIN OPEN WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ