ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ

Κάρλος Αλκαράθ: Απέφυγε τις διακοπές στις Μαλδίβες για να μη συναντήσει άλλους τενίστες

Οι διακοπές του Κάρλος Αλκαράθ Instagram @carlitosalcarazz

Ο Κάρλος Αλκαράθ επέλεξε να πάει κόντρα στο ρεύμα των συναδέλφων του μετά το τέλος της σεζόν, αφήνοντας εκτός πλάνων τις Μαλδίβες και εξηγώντας με χιούμορ γιατί ήθελε φέτος να ξεκουραστεί… μακριά από τους υπόλοιπους τενίστες.

Ο Κάρλος Αλκαράθ αποφάσισε φέτος να σπάσει την παράδοση και να πάει κόντρα στο ρεύμα των συναδέλφων του, επιλέγοντας έναν διαφορετικό προορισμό για τις διακοπές του μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Ισπανός τενίστας ολοκλήρωσε το 2025 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επιστρέφοντας στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, και μετά τους τελικούς του Davis Cup μπήκε κι εκείνος σε mood ξεκούρασης. Ωστόσο, σε αντίθεση με πολλούς από τους κορυφαίους του tour, δεν είχε καμία διάθεση να βρεθεί στις Μαλδίβες, που τα τελευταία χρόνια μοιάζουν με… ανεπίσημο meeting point των τενιστών.

Όπως αποκάλυψε με χιούμορ, βλέποντας πόσοι παίκτες κατέληξαν στον ίδιο εξωτικό προορισμό, αποφάσισε ότι ήθελε κάτι διαφορετικό. Την ώρα που ο Γιανίκ Σίνερ, αλλά και άλλοι πρωταγωνιστές του circuit, ετοίμαζαν βαλίτσες για τον Ινδικό Ωκεανό, ο Αλκαράθ είχε ήδη αλλάξει πλάνα.

“Δεν ήταν για μένα φέτος”, εξήγησε γελώντας. “Έβλεπα τόσους παίκτες να πηγαίνουν και σκέφτηκα… παιδιά, κουράστηκα να σας βλέπω όλη τη χρονιά, ας πάω κάπου αλλού”.

Η δήλωσή του έγινε γρήγορα viral, δείχνοντας ότι ακόμη και στην περίοδο των διακοπών, ο Αλκαράθ παραμένει αυθεντικός και αυθόρμητος. Άλλωστε, μετά από μια γεμάτη και απαιτητική σεζόν, το μόνο που ήθελε ήταν λίγη ηρεμία και σίγουρα όχι άλλη μια… συνάντηση κορυφής με τους ίδιους ανθρώπους που αντιμετωπίζει κάθε εβδομάδα στα κορτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ