ΚΟΣΜΟΣ

Ιστοσελίδα μίλησε για "ταπείνωση του Ναδάλ" κι ο Άντι Ρόντικ ξέσπασε εναντίον της

Ο Ράφαελ Ναδάλ πανηγυρίζει την πρόκρισή του στους "16" του US Open
Ο Ράφαελ Ναδάλ πανηγυρίζει την πρόκρισή του στους "16" του US Open © 2022 ADAM HUNGER / AP IMAGES

Ακραίοι χαρακτηρισμοί ιστοσελίδας για τον -τραυματία- Ράφα Ναδάλ, με τον Άντι Ρόντικ να αντεπιτίθεται και να χαρακτηρίζει ανόητο τον τίτλο της.

Στα 37 του χρόνια, ο Ράφα Ναδάλ έχει πάρει τα πάντα. Κυριολεκτικά τα πάντα. Θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, σίγουρα ένας από τους τρεις κορυφαίους μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρότζερ Φέντερερ, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που δεν διστάζουν να του κάνουν κριτική ακόμη και τώρα που δίνει καθημερινή μάχη για να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν.

Η ιστοσελίδα Tennis365.com δημοσίευσε τη Δευτέρα (1/5) κείμενο με τίτλο "Ο Ράφα Ναδάλ κινδυνεύει με ταπεινωτική κατάρρευση στην κατάταξη μετά από το Γαλλικό Όπεν", ενώ ο συντάκτης του, ο Κέβιν Πάλμερ, αναφέρει εντός του κειμένου πως "Μετά από την απόσυρσή του από το Όπεν της Μαδρίτης, ο Ναδάλ δεν έχει επιβεβαιώσει αν θα επιστρέψει στο APT Tour για το Μάστερς της Ρώμης αργότερα αυτόν τον μήνα. Υπάρχουν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του στο Roland Garros. Αν τα χάσει και τα δύο, θα βρεθεί εκτός TOP-100. Θα φτάσει στο σημείο να χρειάζεται wild card για να μπει στα Grand Slams και όσο κι αν αυτό μπορεί να εξασφαλισθεί για έναν αθλητή του δικού του μεγέθους, οι ημέρες του στα σημαντικά events φαίνεται πως τελείωσαν, για τώρα".

Ο Άντι Ρόντικ, παλαίμαχος τενίστας που είχε φτάσει μέχρι το νούμερο 1, είδε το συγκεκριμένο κείμενο και η αντίδρασή του ήταν αυτή που είχαν οι περισσότεροι ψύχραιμοι fans του αθλήματος: "Τι ηλίθιος τίτλος. Ο Ράφα δεν θα ζήσει ποτέ ταπείνωση στη ζωή του. Ο τύπος τα κάνει όλα σωστά. Αυτό είναι εντελώς ανόητο".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ