Ιός “χτύπησε” τον Παγδατή

Φανερά καταπονημένος από την ίωση που τον ταλαιπωρεί ο Μάρκος Παγδατής εγκατέλειψε στον πρώτο γύρο του "Dubai Duty Free Tennis Championships".
Άδοξο τέλος είχε το ταξίδι του Μάρκου Παγδατή στο Ντουμπάι! Ο Κύπριος Νο7 στο ταμπλό στο “Dubai Duty Free Tennis Championships” εγκατέλειψε στον πρώτο γύρο του τουρνουά.
Ο Παγδατής, φανερά καταπονημένος, ζήτησε άδεια να σταματήσει ο αγώνας κι ενώ έχανε με 4-0 από τον Αντρέι Γκολούμπεφ από το Καζακστάν. Ήταν η πρώτη νίκη φέτος για τον παίκτη που βρίσκεται στο Νο44 στον κόσμο.
” Το πρόβλημα είναι ότι τις τελευταίες πέντε με έξι μέρες ήμουν καθηλωμένος στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό. Καθυστέρησα την άφιξη μου στο Ντουμπάι, δεν μπορούσα να ταξιδέψω λόγω της κατάστασης μου. Ένιωσα καλύτερα σήμερα (22/2), αλλά δεν έδωσα το καλύτερο που μπορούσα στο γήπεδο“, υποστήριξε ο Κύπριος
Στο Twitter ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς του και τους διοργανωτές.