ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Indian Wells: Τσιτσιπάς, Τζόκοβιτς, Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ στην entry list

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ματς κόντρα στον Μαναρινό για το US Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ματς κόντρα στον Μαναρινό για το US Open 2021 FRANK FRANKLIN II/AP PHOTO

Το top-4 της παγκόσμιας κατάταξης, μεταξύ των οποίων και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θα βρεθεί στο φετινό Indian Wells από τις 7 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου.

Παρόντες στο Masters του Indian Wells θα είναι το 10ημερο 7-17 Οκτωβρίου, οι τέσσερις κορυφαίοι τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ.

Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Στέφανος Τσιτσιπάς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ βρίσκονται κανονικά στην entry list της σπουδαίας, combined διοργάνωσης που θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά μετά το 2019.

Το 1000αρι τουρνουά του Indian Wells ήταν το πρώτο που αναβλήθηκε το 2020 εξαιτίας κρούσματος κορονοϊού που επιβεβαιώθηκε στην Καλιφόρνια στις 9/3 και ακολούθησε το ντόμινο των πολύ δυσάρεστων εξελίξεων, που μας έβγαλαν από την κανονικότητα.

Το Tour επέστρεψε στις... επάλξεις, όμως, μετά τον Μάρτιο του 2021 και ως εκ τούτου η διοργάνωση δεν διεξήχθη ούτε φέτος. Στα τέλη Μαϊου, ανακοινώθηκε πως το τουρνουά θα γίνει κανονικά τον Οκτώβριο και η entry list της ΑΤΡ έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια του US Open.

Πιο συγκεκριμένα, το παρών θα δώσουν οι τέσσερις κορυφαίοι τενίστες του κόσμου, με τον υπερασπιστή του τίτλου όμως, Ντομινίκ Τιμ, καθώς και τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ, να είναι εκτός.

Όσον αφορά το γυναικείο ταμπλό, παρούσα θα είναι, μεταξύ άλλων, η Μαρία Σάκκαρη, που το 2018 έφτασε μέχρι τον 4ο γύρο αλλά τέθηκε νοκ-άουτ από τη Ναόμι Οσάκα. Το 2019, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποκλείστηκε στον 1ο γύρο από την Κριστίνα ΜακΧέιλ.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ