INDIAN WELLS

Indian Wells: Ο Ναδάλ έφτασε τις 400 Masters νίκες

Rafael Nadal, of Spain, celebrates a point during a match against Tommy Paul, of the United States, in the quarterfinals of the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Thursday, Feb. 24, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Rafael Nadal, of Spain, celebrates a point during a match against Tommy Paul, of the United States, in the quarterfinals of the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Thursday, Feb. 24, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo) 2022 AP PHOTO/EDUARDO VERDUGO

Ο Ράφαελ Ναδάλ προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Indian Wells για 5η συνεχόμενη φορά. Μάλιστα, με αυτή τη νίκη επί του Ντάνιελ Έβανς έφτασε τις 400 καριέρας σε Masters διοργανώσεις.

Αν και βρέθηκε πίσω με break στο εναρκτήριο set της αναμέτρησης με τον Ντάνιελ Έβανς, ο Ράφαελ Ναδάλ είχε τον τρόπο να επικρατήσει με straight sets του Βρετανού και να περάσει στον 4ο γύρο του Indian Wells, για 5η συνεχόμενη φορά. Μάλιστα, με αυτή τη νίκη έφτασε τις 400 καριέρας σε Masters διοργανώσεις.

Μετά από μια ώρα και 43 λεπτά αγώνα, ο Ισπανός πανηγύρισε τη νίκη επί του Νο29 της παγκόσμιας κατάταξης, με 7-5, 6-3 και περιμένει το ντέρμπι του Ντένις Σαποβάλοφ με τον Ράιλι Οπέλκα, για να μάθει ποιον από τους δυο θα αντιμετωπίσει στους "16".

Στο 17-0 έφτασε το σερί νικών του μέσα στο 2022 ο 35χρονος θρύλος, που καλπάζει από τον Γενάρη και μοιάζει πανέτοιμος να κατακτήσει τον 37ο Masters τίτλο της φοβερής καριέρας του.

Μπορεί στην πρεμιέρα του στην Καλιφόρνια, να χρειάστηκε να βγάλει από το μανίκι του μια τρομερή ανατροπή, για να κάμψει την αντίσταση του Σεμπάστιαν Κόρντα, όμως ο Ναδάλ δεν είχε τόσο δύσκολο απόγευμα κόντρα στον Έβανς.

Αν και βρέθηκε πίσω με 2-4 στο 1ο set, ο Ισπανός κατέκτησε 11 από τα επόμενα 14 games του αγώνα και έφυγε με τη νίκη από το Stadium 1 του Indian Wells Garden. Με 47/66 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του τελείωσε τον αγώνα ο Ράφα, που δέχθηκε μόλις ένα break, ενώ έκανε τρία (με 3/4 break points).

Συνολικά, αυτήν είναι η 13η φορά που θα αγωνιστεί στον 4ο γύρο του Indian Wells Masters, στη 15η εμφάνισή του στη διοργάνωση. Μόνο το 2004 και το 2014 δεν έχει φτάσει στους "16" του θεσμού, γνωρίζοντας ήττες από Καλέρι και Ντολγκοπόλοφ, αντίστοιχα.

Πηγή: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ