INDIAN WELLS

Indian Wells: Με Σοκ ο Τσιτσιπάς, με Σινιάκοβα η Σάκκαρη

Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς
Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς © 2021 PATRICK SEMANSKY/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Τζακ Σοκ (Νο147) στον δεύτερο γύρο του Indian Wells, ενώ η Μαρία Σάκκαρη (No6) την Τσέχα, Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο55).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη) πέρασε μπάι στον δεύτερο γύρο του Indian Wells. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα βρει απέναντί του στον Αμερικανό, Τζακ Σοκ (Νο147), ο οποίος με 2-0 σετ (6-1, 6-1) πέρασε τον Χουάν Μανουέλ Σερούντολο. Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί το Σάββατο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμη η ώρα.

Η Μαρία Σάκκαρη (No6), η οποία βρίσκεται επίσης στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο55). Η Τσέχα τενίστρια επικράτησε 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-4) της Ρουμάνας, Ιρίνα Μπέγκου. Θα είναι η πέμπτη μεταξύ τους αναμέτρηση, ενώ η κάθε μία μετράει από δύο νίκες. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο.

Ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη την Παρασκευή κάνουν πρεμιέρα στο διπλό. Ο Τσιτσιπάς μαζί με τον Φελιθιάνο Λόπες μετά τις 22:30 θα αντιμετωπίσουν τους Κλάασεν/Μακλάχαν, ενώ η Σάκκαρη και η Άιλα Τομλιάνοβιτς τις Μάρτιτς/Ρότζερς μετά τις 02:30.

TAGS INDIAN WELLS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ