INDIAN WELLS

Indian Wells: Απότομη προσγείωση για Ραντουκάνου

Η Έμα Ραντουκάνου κόντρα στην Αλεξάντρα Σάσνοβιτς στον 2ο γύρο του BNP Paribas Open
Η Έμα Ραντουκάνου κόντρα στην Αλεξάντρα Σάσνοβιτς στον 2ο γύρο του BNP Paribas Open © 2021 MARK J. TERRILL / AP IMAGES

Στον πρώτο της αγώνα μετά την ιστορική κούρσα στο Αμερικανικό Όπεν, η Έμα Ραντουκάνου γνώρισε την ήττα από την Αλεξάντρα Σάσνοβιτς, Νο100 της παγκόσμιας κατάταξης, για το 2ο γύρο του BNP Paribas Open στην Καλιφόρνια.

Η Έμα Ραντουκάνου δεν μπόρεσε να διατηρήσει την αύρα με την οποία κατέκτησε το US Open και ηττήθηκε καθαρά με 6-2, 6-4 από τη Σάσνοβιτς, μένοντας εκτός συνέχειας στο Indian Wells Tennis Garden.

Τα πολλά αβίαστα λάθη ήταν το κύριο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι της 18χρονης Βρετανίδας που παρουσιάστηκε πολύ νευρική στην επιστροφή της στο tour, παρά τη μεγάλη υποστήριξη από το κοινό στις εξέδρες.

"Η Αλιακσάντρα έκανε ένα σπουδαίο ματς. Είναι μια πολύ έμπειρη αντίπαλος που βρίσκεται στο tour για πολλά χρόνια. Ήταν καλύτερη από εμένα σήμερα και άξιζε να κερδίσει", είπε λίγο αργότερα το Νο22 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στον 3ο γύρο, η Σάσνοβιτς θα αντιμετωπίσει τη Σιμόνα Χάλεπ.

Αντίθετα, η Λέιλα Φερνάντεζ που ηττήθηκε από τη Ραντουκάνου στον τελικό του US Open, ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο BNP Paribas Open επικρατώντας με 6-2, 6-3 της πολύ πιο έμπειρης Αλιζέ Κορνέ.

Η 18χρονη Καναδέζα, πήρε το εισιτήριο για τις "32" του θεσμού εκεί όπου την περίμενε η Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα, μετά τη νίκη νωρίτερα με 6-3, 6-1 επί της Μάντισον Κις.

Φερνάντεζ και Παβλιουτσένκοβα είναι δύο φιναλίστ σε Grand Slam τουρνουά τη φετινή σεζόν.

Τέλος, η Πέτρα Κβίτοβα επιβλήθηκε 6-2, 6-2 της Αράντχα Ρους και σφράγισε το σπουδαίο ραντεβού με την Βικτόρια Αζαρένκα στον 3ο γύρο της Premier 1000 διοργάνωσης στην Καλιφόρνια.

INDIAN WELLS WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

Πηγή: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ