ΤΕΝΙΣ

Η Σερένα πλησιάζει τη Βένους

Σερένα Γουίλιαμς (περίεργη)

Η Σερένα Γουίλιαμς προκρίθηκε στις "16" στη Μελβούρνη και εκδήλωσε το θαυμασμό της για το Λ.Ντι Κάπριο

Η κάτοχος του τίτλου ενδέχεται να αντιμετωπίσει την αδερφή της, Βένους στα ημιτελικά. Ένα σενάριο που συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες, καθώς η Βένους βρίσκεται επίσης σε εξαιρετική κατάσταση μετά τη νίκη της με 6-1, 7-6 (7-4) επί της Αυστραλής Κέισι Ντελάκουα.

Μέχρι να φτάσουμε πάντως σε αυτή τη στιγμή, η Σερένα θα πρέπει να ξεπεράσει στον επόμενο γύρο το εμπόδιο της Αυστραλής Σαμάνθα Στόσουρ (6-4, 6-1 την εκπληκτική Ιταλίδα Αλμπέρτα Μπριάντι). Η Στόσουρ, η τενίστρια με το δεύτερο καλύτερο σερβίς στις γυναίκες μετά τη Σερένα, υπό άλλες συνθήκες θα είχε μεγάλες πιθανότητες να φτάσει στον τελικό. Τώρα είναι δύσκολο.



Η Βένους πάλι θα αναμετρηθεί στις “16” με αντίπαλο την Ιταλίδα Φραντσέσκα Σκιαβόνε (6-2, 6-2 την Πολωνή Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα).




Ο πρίγκιπας και εγώ

Η Σερένα πάντως αναφέρθηκε στη γνωριμία της με το διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ. Αποκάλυψε ότι αστειύτηκε μαζί του, λέγοντας ότι
“μπορεί να μου αρέσει περισσότερο ο μικρότερος αδερφός του, γιατί είναι ο μικρός αδερφός. Ο πρίγκιπας γέλασε και μου είπε ότι μπορεί να του αρέσει περισσότερο η Βένους γιατί είναι η μεγαλύτερη αδερφή!”.



Μόνο η Σερένα Γουίλιαμς θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο. Τώρα αναφερόμενη στην πιθανότητα διπλού ραντεβού των αδερφών Γουίλιαμς με τους Βρετανούς πρίγκιπες, η Σερένα απάντησε “όχι αν ο Λίο είναι εκεί”, αποκαλύπτοντας το θαυμασμό της για τον ηθοποιό. Λεονάρντο Ντι Κάπριο.




Προχωράει η Αζαρένκα

Με αρκετό θόρυβο λόγω των κραυγών της που δυσαρέστησαν το κοινό, η τενίστρια από τη Λευκορωσία νίκησε 6-0, 6-2 την Ιταλίδα Τατιάνα Γκαρμπίν και στον 4ο γύρο θα αναμετρηθεί με τη Ρωσίδα Βέρα Ζβοναρέβα (6-1, 7-5 την Αργεντινή Τζιζέλα Ντούλκο).



Τέλος, η Κινέζα Να Λι ισοφάρισε την καλύτερη… επίδοση της στο Αυστραλιανό Όπεν, επικρατώντας 7-5, 2-6, 6-2 της Σλοβάκας Ντανιέλα Χαντούκοβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ