ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Η Σάκκαρη υποκλίθηκε στην Ντόι για το φινάλε της καριέρας της: "Δεν θέλω να μιλήσω για μένα σήμερα"

Η Σάκκαρη υποκλίθηκε στην Ντόι για το φινάλε της καριέρας της: "Δεν θέλω να μιλήσω για μένα σήμερα"
PRINTSCREEN

Η Μαρία Σάκκαρη "πλήγωσε" την Μισάκι Ντόι στον τελευταίο αγώνα της καριέρας της, όμως της έβγαλε το καπέλο μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση, μιλώντας αποκλειστικά για εκείνη στις δηλώσεις της.

Έχοντας κεκτημένη ταχύτητα από τον θρίαμβο στο τουνρουά στην Γουαδαλαχάρα, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-1) της Μισάκι Ντόι (Νο331) στην πρεμιέρα της στο Pan Pacific Open του Τόκιο και πήρε το εισιτήριο για τις "8" του τουρνουά του Τόκιο.

Παρά ταύτα, μετά το πέρας της αναμέτρησης, η Ελληνίδα τενίστρια υποκλίθηκε στην αντίπαλό της, καθώς αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας της καριέρας της. Η Γιαπωνέζα αθλήτρια σταματά τη δράση στα 33 της χρόνια, επειδή ταλαιπωρείται από ένα χρόνιο πρόβλημα στη μέση.

"Δεν θέλω να μιλήσω για μένα σήμερα. Ήταν τιμή μου να παίξω εναντίον της Μισάκι στον τελευταίο της αγώνα. Σου αξίζει να απολαμβάνεις τη ζωή. Σου αξίζει να διασκεδάσεις.

Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η ζωή στο τένις. Πάρε λίγο χρόνο να ξεκουραστείς. Είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τον τρόπο να κάνεις ξανά κάτι ξεχωριστό. Ήταν τιμή μου που έπαιξα απέναντί σου. Είχες μία απίθανη καριέρα, συγχαρητήρια", ανέφερε ενδεικτικά η Σάκκαρη, δείχνοντας ότι πάντα πρέπει να σέβεσαι να τιμάς τους αντιπάλους σου.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ