ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Η Σάκκαρη ξέσπασε σε κλάματα μετά την πρόκριση στον τελικό του Indian Wells: "Δούλεψα όλη την ζωή μου για να βρεθώ εδώ"

Η Σάκκαρη ξέσπασε σε κλάματα μετά την πρόκριση στον τελικό του Indian Wells: "Δούλεψα όλη την ζωή μου για να βρεθώ εδώ"
PRINTSCREEN

Συγκλονιστική η Μαρία Σάκκαρη, έβαλε τα κλάματα μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Indian Wells, λέγοντας ότι σημαίνει πολλά για αυτήν η συγκεκριμένη επιτυχία.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη) ήταν τρομερή κόντρα στην Πάουλα Μπαντόσα (Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη), πήρε την νίκη με 2-1 σετ και μαζί την πρόκριση στον τελικό του Indian Wells, που θα διεξαχθεί την Κυριακή. Και, με το παιχνίδι να έχει ολοκληρωθεί, δεν άντεξε. Ξέσπασε, βγάζοντας όλη την ένταση που είχε μέσα της, βάζοντας τα κλάματα από την χαρά της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εμφανώς συγκινημένη μετά την πρόκρισή της, μην κρύβοντας την χαρά της, για να προχωρήσει στην συνέχεια σε μερικές υπέροχες δηλώσεις.

Αναλυτικά η Μαρία δήλωσε:

Για την συγκίνησή της: "Δούλεψα όλη την ζωή μου για να βρεθώ εδώ. Ισως για κάποιον είναι χαζό που κάνω έτσι επειδή πήγα απλώς προκρίθηκα στον τελικό και δεν κατέκτησα ακόμα κάτι, αλλά σημαίνει πολλά για εμένα και την πατρίδα μου".

Για τον αγώνα με την Μπαντόσα: "Ανησυχούσα, επειδή η Πάουλα παίζει διαφορετικά από τις άλλες παίκτριες. Έπρεπε να έχω πίστη, Πίστεψα στον εαυτό μου καιέχω χάσει τα λόγια μου. Σημαινει πολλά αυτό για εμένα και την ομάδα μου Είναι σπουδαία στιγμή για εμένα".

Για τον τελικό με την Ίγκα Σφιόντεκ: "Ανυπομονώ. Ξέρω καλά την αντίπαλό μου είναι υπέροχη παίκτρια, απίστευτη παίκτρια. Την σέβομαι και την θαυμάζω. Θα είναι απίστευτη μάχη και για τους δυο μας. Ξέρω ότι και οι δυο μας θέλουμε να νικήσουμε".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ