US OPEN

Η Σάκκαρη ανέβηκε στο Νο13 της Παγκόσμιας Κατάταξης, έσπασε το ρεκόρ της Δανιηλίδου και βλέπει 10αδα

Η Σάκκαρη ανέβηκε στο Νο13 της Παγκόσμιας Κατάταξης, έσπασε το ρεκόρ της Δανιηλίδου και βλέπει 10αδα
© 2021 FRANK FRANKLIN II/ASSOCIATED PRESS

Στο δρόμο προς τη 10αδα της Παγκόσμιας Κατάταξης βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη, που βλέπει ακόμα και την 4η θέση, αλλά προς το παρόν ανέβηκε στο 13 και έσπασε το ελληνικό ρεκόρ της Λένας Δανιηλίδου

H ιστορική πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στα ημιτελικά του US Open θα της δώσει άλλη μία θέση στην Παγκόσμια κατάταξη και ό,τι και αν συμβεί πλέον, θα βρεθεί στο νούμερο 13. Κάτι που σημαίνει ότι θα ξεπεράσει την Λένα Δανιηλίδου - είχε φτάσει ως το 14 - και θα γίνει η κορυφαία Ελληνίδα όλων των εποχών.

Όμως αν νικήσει και την Βρετανίδα Έμα Ραντουκάνου τα ξημερώματα της Παρασκευής (περίπου 04.00, Eurosport 1) και προκριθεί στον τελικό, τότε θα περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα της στην πρώτη 10αδα (θα γίνει νούμερο 10), ενώ αν κατακτήσει και το τουρνουά, θα φτάσει στο νούμερο 4. Απίστευτο, αλλά καθόλου απίθανο. Μετά από αυτή την πρόκριση η Μαρία Σάκκαρη θα λάβει 675 χιλιάδες δολάρια, ενώ αν φτάσει στον τελικό θα καρπωθεί 1.250.000 δολάρια. Τέλος η κατάκτηση του τίτλου στο Flushing Meadows θα την κάνει πλουσιότερη κατά 2.500.000 εκατομμύρια δολάρια.

TAGS US OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ