ROLAND GARROS

Η Ραντουκάνου θα χάσει τα επόμενα δύο grand slams λόγω επέμβασης

Η Έμα Ραντουκάνου στον πρώτο γύρο του Australian Open
Η Έμα Ραντουκάνου στον πρώτο γύρο του Australian Open PHOTO CREDITS: 2022 TERTIUS PICKARD / AP IMAGES

Η Έμα Ραντουκάνου ανακοίνωσε ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που θα της κοστίσει την παρουσία στα επόμενα δύο Grand Slams.

Η Έμα Ραντουκάνου θα χρειαστεί μερικούς μήνες ακόμα για να επιστρέψει δυναμικά στα κορτ, όπως αποκάλυψε μέσω Twitter. Η Βρετανίδα τενίστρια θα υποβληθεί σε μικροεπεμβάσεις και στα δύο χέρια της, με συνέπεια να μην μπορεί να συμμετάσχει στα επόμενα δύο grand slams.

Η 20χρονη Βρετανή που πριν από δύο χρόνια κατέκτησε το US Open αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τους τελευταίους δέκα μήνες, που αποφάσισε να διορθώσει με δύο χειρουργεία.

"Μπορώ να πω με σιγουριά ότι τους τελευταίους δέκα μήνες ήταν δύσκολα, αφού αντιμετώπιζα διαρκώς τραυματισμούς στο οστό και των δύο χεριών μου. Θα προβώ σε μια μικρή διαδικασία και στα δύο χέρια για να αντιμετωπίσω κάποια θέματα. Είμαι απογοητευμένη που θα είμαι εκτός τους επόμενους μήνες και στο ίδιο διάστημα θα υποβληθώ και σε μια μικρή επέμβαση στον αστράγαλο", έγραψε στο Twitter.

Η Ραντουκάνου αποσύρθηκε από το Madrid Open που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα της κοστίσει την παρουσία της στην πρώτη εκατοντάδα της WTA. Οι πιο σημαντικές απουσίες της όμως θα είναι αυτές στα προσεχή Roland Garros και Wimbledon.

TAGS ROLAND GARROS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ