WTA

Η Οσάκα ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, η συγκινητική ανάρτησή της

Η Ναόμι Οσάκα στο US Open
Η Ναόμι Οσάκα στο US Open PHOTO CREDITS: © 2021 JOHN MINCHILLO / AP IMAGES

Η Ναόμι Οσάκα με ανάρτηση που έκανε στα social media αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της μαζί με τον σύντροφό της YBN Cordae.

Η Ναόμι Οσάκα, πριν λίγες ημέρες απέσυρε τη συμμετοχή της από το επικείμενο Αυστραλιανό Όπεν και την Τετάρτη (11/1), ανακοίνωσε τον λόγο για τον οποίο προέβη σε αυτή την κίνηση.

Αυτή τη φορά, δεν είναι κάποιος τραυματισμός που κρατάει την 25χρονη Γιαπωνέζα, μακριά από την ενεργό δράση.

Όπως αποκάλυψε, η κάτοχος τεσσάρων Grand Slam τίτλων και πρώην Νο1 τενίστρια του κόσμου, είναι έγκυος και με τον επί χρόνια σύντροφό της, YBN Cordae (ράπερ), περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Οσάκα έκανε γνωστό πως θα… αργήσει να επιστρέψει στο τένις, ενώ, έγραψε για το νέο, μεγάλο κεφάλαιο που ανοίγεται στη ζωή της:

“Τα τελευταία χρόνια, ήταν, το λιγότερο, συναρπαστικά. Μέσα από αυτά όμως, ανακάλυψα πως οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σου, μπορούν να είναι ταυτόχρονα και οι πιο ευχάριστες.

Αυτοί οι λίγοι μήνες μακριά από το τένις, με έχουν κάνει να ξανααγαπήσω και να ξαναευχαριστηθώ, το άθλημα στο οποίο αφιέρωσα τη ζωή μου. Κατάλαβα, πως η ζωή είναι πολύ μικρή και πως δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητη, η κάθε στιγμή.

Κάθε μέρα, είναι μια ευλογία και μια νέα περιπέτεια. Ξέρω ότι έχω να ασχοληθώ με πάρα πολλά πράγματα στο μέλλον. Ένα από αυτά, είναι ότι θέλω να με βλέπει το παιδί μου από την τηλεόραση να παίζω τένις και να λέει στους φίλους του: ‘Αυτή είναι η μαμά μου’.

Το 2023, θα είναι μια χρονιά από την οποία πρέπει να πάρω πολλά μαθήματα και ελπίζω να σας ξαναδώ στα courts, από την επόμενη σεζόν, μιας και σκοπεύω να βρεθώ στο Αυστραλιανό Όπεν 2024″.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ