Η μεγάλη ευκαιρία του Παγδατή

Ο Κύπριος είναι το μεγαλύτερο όνομα που απέμεινε στο ταμπλό του "Kremlin Cup". Στους "4" ο 25χρονος από τη Λεμεσό.
Μία σου και μία μου! Ο Ουκρανός Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ είχε οδηγήσει τον Μάρκο Παγδατή στην πόρτα της εξόδου στο Πεκίνο πριν από περίπου δύο εβδομάδες.
Τώρα ήρθε η σειρά του Κύπριου να… σερβίρει αποκλεισμό στον 21χρονο αντίπαλο του. Ο Κύπριος πέρασε στα ημιτελικα του “Kremlin Cup”, επικρατώντας 6-2, 7-6( 9-7)του Ουκρανού δεξιόχειρα.
Ο Ουζμπέκος Ντένις Ίστομιν θα είναι ο αντίπαλος του Παγδατή στους “4” το Σάββατο (23/10), καθώς νίκησε 6-2, 6-4 τον Ρώσο Ιγκόρ Κουνίτσιν.
Πάντως τα μεγάλα ονόματα δεν περνούν καλά στη Μόσχα αυτή την εβδομάδα. Ο Παγδατής στο Νο4 είναι ο επόμενος στόχος μετά τον αποκλεισμό του Νο5, του Τσέχου Ράντεκ Τσέπανεκ από τον Ουρουγουανό Πάμπλο Κουέμπας.
Ο Παγδατής έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το δεύτερο φετινό τίτλο του. Την ερχόμενη εβδομάδα θα μεταβεί στη Βιέννη για το τουρνουά της αυστριακής πρωτεύουσας, το οποίο έχει συγκεντρώσει μεγάλη δημοσιότητα λόγω της επανεμφάνισης του πρώην Νο1 Τόμας Μούστερ στην ενεργό δράση και της συμμετοχής του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.