MONTE CARLO MASTERS

Η αψυχολόγητη συμπεριφορά από τον Μεντβέντεβ στον αγώνα του με τον Ζβέρεβ

Η αψυχολόγητη συμπεριφορά από τον Μεντβέντεβ στον αγώνα του με τον Ζβέρεβ

Ο Ντάνιλ Μεντβέντεβ άνοιξε διάλογο με την εξέδρα λόγω των αποδοκιμασιών προς το πρόσωπό του, ενώ ξέσπασε και στη ράβδο που στηρίζει το φιλέ.

Για τις τενιστικές του ικανότητες δεν μπορείς να τον αμφισβητήσεις. Για τη συμπεριφορά του εντός των κορτ μπορείς να γράψεις πολλά. Ο λόγος φυσικά για τον Ντάνιλ Μεντβέντεβ ο οποίος στον αγώνα του με τον Ζβέρεβ έκανε πάλι πολλά.

Αρχικά μετά από διπλό λάθος που έκανε έδωσε το break στον Ζβέρεβ και στη συνέχεια από τα νεύρα του ξέσπασε πάνω στη ράβδο που κρατά το φιλέ προκαλώντας την έκπληξη του αντιπάλου του, αλλά και την απολαυστική αντίδραση του διαιτητή.

Αμέσως μετά ο Μεντβέντεβ πήρε πίσω το break και έμεινε ζωντανός στο ματς και οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν προς το πρόσωπό του τον οδήγησαν να κάνει το σχετικό νεύμα προς την εξέδρα να σωπάσει κάτι που έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Ο διαιτητής προσπάθησε να τον ηρεμήσει για να σταματήσει το διάλογο με την εξέδρα τονίζοντάς του ότι είναι δική του δουλειά να ζητήσει από τον κόσμο να σταματήσει.

TAGS MONTE CARLO MASTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ