ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά στο SPORT24 για τον εμβολιασμό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέα με τον Βασίλη Σκουντή στη μεγάλη συνέντευξη για το SPORT24
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέα με τον Βασίλη Σκουντή στη μεγάλη συνέντευξη για το SPORT24 ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΡΑΣΑΓΑΚΗ

Μεταξύ των απαντήσεων που είχε δώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον Βασίλη Σκουντή ήταν κι αυτή για το εμβόλιο. Θυμηθείτε τι είχε αναφέρει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας για το φλέγον ζήτημα που έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η πολύκροτη υπόθεση της απαγόρευσης εισόδου του Νόβακ Τζόκοβιτς στη Μελβούρνη ενόψει του Australian Open ζωντάνεψε αναπόφευκτα την κουβέντα για τον εμβολισμό των αθλητών και όχι μόνο, ως μέτρο καταπολέμησης της διασποράς του κορονοϊού.

Άλλωστε ο Σέρβος τενίστας είναι εξ αυτών που έχουν -για τους δικούς του λόγους- επιλέξει να μην εμβολιαστούν. Επειδή όμως η Αυστραλία δεν δέχεται ταξιδιώτες χωρίς το απαραίτητο πιστοποιητικό, η αίτηση εισόδου του στη χώρα (visa) απορρίφθηκε καθώς κρίθηκε ότι δεν διαθέτει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που να στηρίζουν την εξαίρεση για ιατρικούς λόγους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μιλήσει εκτενώς για τη δική του στάση πάνω στο ζήτημα, συνομιλώντας με τον Βασίλη Σκουντή στη μεγάλη συνέντευξή του στο SPORT24, πριν από 20 ημέρες.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ATP ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ