US OPEN

US Open: Grand Slam χωρίς Φέντερερ, Ναδάλ και Γουίλιαμς μετά από 24 χρόνια

Οι Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ μετά τον τελικό του Roland Garros το 2011
Οι Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ μετά τον τελικό του Roland Garros το 2011 @ 2011 LIONEL CIRONNEAU / ASSOCIATED PRESS

Οι Φέντερερ, Ναδάλ και Γουίλιαμς δεν θα συμμετάσχουν στο US Open και μετά από 24 χρόνια θα διεξαχθεί Grand Slam, χωρίς την παρουσία έστω ενός εκ των τριών θρύλων της αντισφαίρισης.

Οι Ρότζερ Φέντερερ, Ραφαέλ Ναδάλ και Σερίνα Γουίλιαμς δεν θα συμμετάσχουν στο US Open 2021 και μετά από 24 χρόνια θα διεξαχθεί Grand Slam, χωρίς την παρουσία έστω ενός εκ των τριών θρύλων της αντισφαίρισης. Η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε major τουρνουά και δεν έλαβε μέρος κανένας τους ήταν το 1997.

Η Σερίνα Γουίλιαμς αποσύρθηκε από το φετινό Αμερικανικό Όπεν, καθώς συνεχίζει να την ταλαιπωρεί ο τραυματισμός στο πόδι, που αποκόμισε από το Wimbledon.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ με την σειρά του δεν θα λάβει μέρος στο τέταρτο και τελευταίο Slam, της σεζόν λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο πόδι. Να σημειωθεί πως θα χάσει και όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Τέλος ο Ρότζερ Φέντερερ δεν θα αγωνιστεί στο US Open 2021, γιατί έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, το οποίο και θα χειρουργήσει. Η επιστροφή του στα court είναι αμφίβολη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι τρεις τους είναι μαχητές και θα παλέψουν για να επιστρέψουν στην δράση το συντομότερο δυνατό.

US Open: Grand Slam χωρίς Φέντερερ, Ναδάλ και Γουίλιαμς μετά από 24 χρόνια

Πηγή: tennis24

TAGS US OPEN ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ