ΤΕΝΙΣ

Φρέσκα πρόσωπα στις “8”

Η Γερμανίδα Άνγκελικ Κέρμπερ και η Ιταλίδα Σάρα Εράνι είναι οι πρώτες τενίστριες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Εκτός συνέχειας μια πρώην νικήτρια.

Μια καινούργια παίκτρια θα στεφθεί νικήτρια φέτος στο Ρολάν Γκαρός. Η νικήτρια το 2009, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του τουρνουά.

Η Ιταλίδα Σάρα Εράνι της έκανε το δώρο, επικρατώντας με 6-0, 7-5. Είναι η πρώτη συμμετοχή της 25χρονης από τη Μπολόνια στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Μπορεί να επαναλάβει τον άθλο της Φραντσέσκα Σκιαβόνε;

Στον 3ο γύρο είχε νικήσει τη νικήτρια στο Παρίσι το 2008, Άνα Ιβάνοβιτς. Αντίπαλος της Εράνι στις “8” θα είναι η Άνγκελικ Κέρμπερ. Η 24χρονη Γερμανίδα αριστερόχειρας έχει σταθεροποιηθεί στο Top10. Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε φτάσει στα ημιτελικά του US Open.

Στον 4ο γύρο η Κέρμπερ επικράτησε της Κροάτισσας Πέτρα Μάρτιτς με 6-3, 7-5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ