ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Φονίνι προς διαιτητή για τον πατέρα του Τσιτσιπά: "Παίζω δυο εναντίον ενός"

Fabio Fognini, of Italy, returns a shot to Stefanos Tsitsipas, of Greece, at the BNP Paribas Open tennis tournament Tuesday, Oct. 12, 2021, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Fabio Fognini, of Italy, returns a shot to Stefanos Tsitsipas, of Greece, at the BNP Paribas Open tennis tournament Tuesday, Oct. 12, 2021, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Ο Φάμπιο Φονίνι διαμαρτυρήθηκε προς τον διαιτητή στο τρίτο σετ, λέγοντας πως παίζει δυο εναντίον ενός, εννοώντας πως ο Απόστολος Τσιτσιπάς έδινε οδηγίες στον γιο του την ώρα του αγώνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε κόντρα στον Φάμπιο Φονίνι, βρέθηκε πίσω με 0-1 σετ, αλλά έδειξε χαρακτήρα και τελικά επικράτησε με 2-1 (2-6, 6-3, 6-4) παίρνοντας την πρόκριση στην φάση των 16 του Indian Wells, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ Ντε Μινόρ.

Το ματς είχε πάντως έντονες διακυμάνσεις και το φινάλε βρήκε τους δύο αθλητές να έχουν έντονο διάλογο την ώρα που έδωσαν τα χέρια στο φινάλε του τρίτου και τελευταίου σετ, ο οποίος καταγράφηκε on camera.

Συγκεκριμένα ο 34χρονος Ιταλός τενίστας διαμαρτυρήθηκε προς τον Τσιτσιπά για τις οδηγίες που δέχεται κατά τη διάρκεια του αγώνα από τον πατέρα του.

Πάντως, νωρίτερα διαμαρτυρήθηκε και προς τον διαιτητή του αγώνα, λέγοντάς του πως "παίζω δυο εναντίον ενός", εννοώντας τις οδηγίες προς τον αντίπαλό του από τον πατέρα του, για να πάρει την απάντηση του chair umpire: "Για μένα είναι απλά ενθάρρυνση".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ