ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Φέντερερ: "Σπουδαίο πρότυπο ο Ναδάλ"

Ο Ρότζερ Φέντερερ
Ο Ρότζερ Φέντερερ AP PHOTO

Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε στην Ελβετία και στάθηκε στο παράδειγμα που δίνει ο Ράφαελ Ναδάλ.

Συνέντευξη σε έναν από τους μεγάλους χορηγούς του έδωσε ο Ρότζερ Φέντερερ την Τετάρτη (02/02) και αναφέρθηκε στον συγκλονιστικό τελικό του Australian Open και φυσικά στον φίλο του, Ράφαελ Ναδάλ.

Ο 40χρονος Ελβετός που προέρχεται από το τρίτο χειρουργείο του στο γόνατο και ενδέχεται να επιστρέψει το Καλοκαίρι στη δράση, αποκάλυψε ότι είδε τις τελευταίες στιγμές του τελικού Ναδάλ - Μεντβέντεφ και πως χάρηκε πολύ με την επιτυχία του Ράφα.

"Αυτά που έχουν κάνει οι Ράφα, Νόβακ, Σάμπρας είναι εκπληκτικά και ήμουν τυχερός που μοιράστηκα το court μαζί τους. Ήταν τιμή για μένα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Είδα τον Ράφα στις τελευταίες στιγμές του τελικού. Με τόσα παιδιά δεν μπορούσα να δω περισσότερο αλλά είδα το τέλος και είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπεις αυτά τα συναισθήματα μετά από μια τόσο δύσκολη νίκη.

Ο Ράφα μου είχε πει ότι δεν νιώθει πολύ καλά με το σώμα του, πριν μερικούς μήνες και τώρα κρατάει το τρόπαιο του Australian Open στα χέρια του. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και είναι ωραίο παράδειγμα αυτό με τον Ράφα. Είναι σπουδαίο πρότυπο. Το τένις χαρίζει υπέροχες ιστορίες.

Είναι σημαντικό για το τένις να έχει νέους και νεαρούς φιλάθλους και είναι σημαντικό να έχουμε αντιζηλίες στο τένις. Στην αρχή πίστευα ότι δεν χρειάζομαι κάποιον για να γίνω καλύτερος. Μετά ήρθε ο Ράφα, ο Νόβακ, ο Ρόντικ, ο Χιούιτ και πιστεύω ότι έμαθα κάτι από τον καθένα τους. Είμαι χαρούμενος που ήταν εκεί και πήρα μαθήματα σε όλα τα επίπεδα από αυτούς ακόμα κι αν κάποιοι μου στέρησαν κάποια ρεκόρ. Είμαι χαρούμενος για τον καθένα που σπάει ένα ρεκόρ γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι" είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ