ATP

Φέντερερ και Ναδάλ θα παίξουν ξανά μαζί με τον Ισπανό να ανυπομονεί και να μην το κρύβει

Ο Ραφαέλ Ναδάλ με τον Ρότζερ Φέντερερ
Ο Ραφαέλ Ναδάλ με τον Ρότζερ Φέντερερ 2019 ADRIAN DENNIS/POOL PHOTO VIA AP

Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ραφαέλ Ναδάλ θα αγωνιστούν ξανά μαζί στο πλαίσιο του Laver Cup και ο Ισπανός έδειξε να ανυπομονεί για αυτή τη συνάντηση.

Οι Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στο φετινό Laver Cup το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο τα διάστημα 23-25 Σεπτεμβρίου.

Αυτή θα είναι η 3η φορά που οι δύο “αιώνιοι” θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για χάρη της ευρωπαϊκής ομάδας, μετά από το 2017 στην Πράγμα και το 2019 στη Γενεύη.

Αυτή θα είναι η 5η έκδοση του τουρνουά στο οποίο η Ευρώπη αντιμετωπίζει τους παίκτες από τον υπόλοιπο κόσμο μια ιδέα που προέκυψε από το “θρυλικό” Ryder Cup όπου οι καλύτεροι Ευρωπαίοι παίκτες του γκολφ αντιμετωπίζουν τους κορυφαίους Αμερικανούς.

Στις προηγούμενες τέσσερις διοργανώσεις, Πράγα (2017), Σικάγο (2018), Γενεύη (2019) και Βοστόνη (2021) η Ευρώπη είχε αναδειχθεί νικήτρια. Θυμίζουμε ότι στην περσινή διοργάνωση η ευρωπαϊκή ομάδα είχε αγωνιστεί χωρίς τους Big 3 για 1η φορά στο θεσμό.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της κοινής τους παρουσίας ο Ραφαέλ Ναδάλ έγραψε στο twitter: "Ρότζερ έκλεισες γήπεδο για προπόνηση ή να το κάνω εγώ; Ανυπομονώ να αγωνιστούμε ξανά μαζί φίλε μου".

TAGS ATP ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ