ATP

Φέντερερ: Δεν θα παρευρεθεί στη Βασιλεία

Φέντερερ: Δεν θα παρευρεθεί στη Βασιλεία
@2022 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν θα παρευρεθεί στη Βασιλεία τονίζοντας ότι είναι νωρίς για εκείνον μετά τα όσα έγιναν στο αντίο του στο Λονδίνο.

Με δήλωση του ο Ρότζερ Φέντερερ εξήγησε του λόγους για τους οποίους δεν θα παρευρεθεί στο indoor τουρνουά της Βασιλείας το οποίο θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου.

“Ευχαριστώ τους διοργανωτές για την προθυμία τους να με καλωσορίσουν φέτος στη Βασιλεία. Προσπαθώ να επεξεργαστώ όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό. Ο εορτασμός στο σπίτι μου στη Βασιλεία θα έχει πολύ ιδιαίτερο νόημα, αλλά είναι πολύ σύντομα για εμένα μετά το Λονδίνο.

Έχω τόσες πολλές απίστευτες αναμνήσεις από το να παίζω στο σπίτι μου τόσα χρόνια και εύχομαι το τουρνουά να συνεχίσει να είναι ένας από τους κορυφαίους σταθμούς στο ATP tour”, ανέφερε ο Ελβετός.

Θυμίζουμε ότι ο Φέντερερ έχει κατακτήσει 10 φορές τον τίτλο στη Βασιλεία, ενώ ήταν και πέντε φορές φιναλίστ, αλλά και ball boy στη διοργάνωση το 1993 πριν κάνει το ντεμπούτο του στο Tour.

Στο φετινό Swiss indoors θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο Νο1 του κόσμου, Κάρλος Αλκαράθ, ο Κάσπερ Ρουντ, ο Νικ Κύργιος, ο Άντι Μάρεϊ και ο Σταν Βάβρινκα.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ATP ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ