US OPEN

Έξαλλος ο Μεντβέντεφ με τις συνθήκες στο US Open: "Ένας παίκτης θα πεθάνει εδώ και θα το δείτε"

Έξαλλος ο Μεντβέντεφ με τις συνθήκες στο US Open: "Ένας παίκτης θα πεθάνει εδώ και θα το δείτε"
2023 GREGORIO BORGIA / AP

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ήταν έξαλλος με τις συνθήκες στον αγώνα του με τον Ρούμπλεφ στο US Open και μάλιστα η κάμερα τον έπιασε να λέει: "Ένας παίκτης θα πεθάνει εδώ και θα το δείτε".

Οι δύσκολες συνθήκες υγρασίας και ζέστης στη διάρκεια του US Open έβγαλαν από τα ρούχα του τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον εξόργισαν στη διάρκεια του προημιτελικού με τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης επιβλήθηκε με 6-4, 6-3, 6-4 του συμπατριώτη του και προκρίθηκε στην τετράδα του τουρνουά.

Στη διάρκεια του αγώνα έκανε σοβαρά παράπονα για την κατάσταση που επιρκατούσε καθώς αρκετές φορές φάνηκε να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Η κάμερα τον συνέλαβε μάλιστα να λέει κάποια στιγμή: "Ένας παίκτης θα πεθάνει και θα το δείτε".

Στα τάιμ άουτ της αναμέτρησης ο Μεντβέντεφ έβαζε συνέχεια κρύες πετσέτες στο πρόσωπο του για να δροσιστεί ενώ ζητούσε συνέχεια παγωμένα νερά.

Ο Μεντβέντεφ εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με εγκαύματα στο πρόσωπο με τον ίδιο να τονίζει: "Δεν είναι από τον ήλιο, αλλά από τις συνθήκες που επικράτησαν. Με αυτές τις συνθήκες υποφέραμε και εγώ και ο αντίπαλός μου. Ήταν πολύ δύσκολο και για τους δυο μας. Μετά το τέλος του πρώτου σετ πραγματικά δεν μπορούσα να εστιάσω στο μπαλάκι. Έπαιζα με το ένστικτο. Και οι δυο μας είμαστε πολύ κουρασμένοι".

TAGS US OPEN ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ