ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Έτσι υποδέχθηκαν τον Τσιτσιπά στο Χάλε

Η άφιξη του Τσιτσιπά στο Χάλε
Η άφιξη του Τσιτσιπά στο Χάλε PRINT SCREEN INSTAGRAM

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (No5) μετά την ήττα από τον Άντι Μάρε:i στα προημιτελικά του Boss Open της Στουτγκάρδης ανέβηκε λίγο βορειότερα και βρίσκεται ήδη στο Χάλε, όπου τη Δευτέρα (13/6) θα ξεκινήσει το ATP 500 τουρνουά στο Βεστφάλεν.

Τον Στέφανο Τσιτσιπά (No5) υποδέχθηκε στο ξενοδοχείο των εγκαταστάσεων ο ιδιοκτήτης του τουρνουά, Γκέρι Βέμπερ, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του που έχει στο Χάλε τον Έλληνα τενίστα.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, από την πλευρά του, είπε: "Ο καιρός είναι εξαιρετικός και μου αρέσει το γεγονός ότι έχουμε καινούργιο ξενοδοχείο φέτος εδώ και αυτό δείχνει τη συνεχόμενη διάθεση των ανθρώπων του τουρνουά να βελτιώνονται και να γίνονται καλύτεροι".

Ο Έλληνας τενίστας θα δώσει το παρών στο 500άρι τουρνουά της Γερμανίας για 2η φορά στην καριέρα του και μόνο εύκολο μονοπάτι δεν του επιφύλασσε η κλήρωση του Σαββάτου (11/6).

Πριν τέσσερα χρόνια είχε αποκλειστεί στη φάση των "16" από τον Αμερικανό, Ντένις Κούντλα, ενώ όπως και τότε, έτσι και φέτος, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του κόντρα σε Γάλλο.

Τον Λούκα Πούιγ είχε αποκλείσει στους "32" το 2018, ενώ φέτος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Μπενζαμέν Μπονζί (Νο58) στον 1ο γύρο. Ο Στέφανος βρίσκεται στο Νο2 του ταμπλό, κι εφόσον περάσει το εμπόδιο του Μπονζί, θα έχει το 1ο, πολύ απαιτητικό τεστ του.

Κόντρα στον Νικ Κύργιο θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα ο Έλληνας πρωταθλητής, με τον 26χρονο Ελληνοαυστραλό να έχει πάρει Wild Card για το κυρίως ταμπλό του Χάλε και στον 1ο γύρο θα παίξει κόντρα στον Γερμανό, Ντάνιελ Αλτμάιερ.

Ο Κύργιος, ανέκαθεν είναι μεγάλη απειλή στο γρασίδι και το έδειξε άλλωστε αυτή την εβδομάδα, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του ATP 250 τουρνουά της Στουτγκάρδης.

Πιθανοί προημιτελικοί

  • Μεντβέντεφ – Μπαουτίστα Αγούτ
  • Ρούμπλεφ – Χατσάνοφ
  • Χούρκατς – Οζέρ Αλιασίμ
  • Τσιτσιπάς – Καρένιο Μπούστα

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ