WTA

Σάκκαρη: Εγκατέλειψε τον ημιτελικό του Kremlin Cup λόγω αδιαθεσίας

Η στιγμή που η Μαρία Σάκκαρη δέχεται την περιποίηση των γιατρών
Η στιγμή που η Μαρία Σάκκαρη δέχεται την περιποίηση των γιατρών AP PHOTO/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO

Η αδιαθεσία που ένιωσε η Μαρία Σάκκαρη πριν ξεκινήσει το έκτο γκέιμ του ημιτελικού απέναντι στην Αλεξάντροβα την οδήγησε στο να εγκαταλείψει το ματς με την νίκη να πηγαίνει στην Ρωσίδα αθλήτρια.

Ο ημιτελικός της Μαρίας Σάκκαρη με την Εκατερίνα Αλεξάντροβα έληξε άδοξα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια από την αρχή του αγώνα δεν έδειχνε να είναι σε καλή κατάσταση.

Για την ακρίβεια ήταν ιδιαίτερα υποτονική στο παιχνίδι της σε αντίθεση με ότι μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Ρωσίδα η οποία και προηγήθηκε με 4-1.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος πριν από το έκτο game η Σάκκαρη ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ. Αμέσως μετά το ιατρικό επιτελείο της έβαλε οξύμετρο και της μέτρησε την πίεση δίχως να γίνει γνωστό κάτι παραπάνω αφού δεν υπήρχε κάποιο μικρόφωνο για να ακούσουμε τα λόγια της.

Αμέσως μετά η Σάκκαρη σηκώθηκε από την καρέκλα της και ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει στον αγώνα και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Μαρία Σάκκαρη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει έναν αγώνα της μετά τον Ιούνιου του 2017, όταν είχε αποχωρήσει από την αναμέτρηση με την Άλισον Βαν Ούιτβανσκ για τα προημιτελικά του τουρνουά στο Ίλκλι στη Μεγάλη Βρετανία.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η Αλεξάντροβα προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (24/10) όπου θα αντιμετωπίσει την Κόνταβεϊτ.

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ