ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Δεν πάει στο Rome Masters ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους
Ο Ρότζερ Φέντερερ κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους Ⓒ 2021 DITA ALANGKARA / ASSOCIATED PRESS

Ο Ρότζερ Φέντερερ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Rome Masters, το τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Γαλλικό Όπεν.

Ο Ρότζερ Φέντερερ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Rome Masters, το τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Γαλλικό Όπεν. Η εξέλιξη αυτή εγείρει ακόμα περισσότερα ερωτηματικά σχετικά με την παρουσία του Ελβετού μαέστρου στο Roland Garros, το οποίο μετατέθηκε μια εβδομάδα πίσω σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό και θα ξεκινήσει στις 30 Μαΐου, λόγω των περιοριστικών μέτρων στο Παρίσι για την πανδημία.

Ο Φέντερερ που ακόμα δεν έχει αποσύρει τη συμμετοχή του από το Madrid Open (2-9 Μαΐου) που προηγείται της Ρώμης (9-16 Μαΐου), ωστόσο είναι άγνωστο αν τελικά θα παίξει στο Caja Magica.

Δεν είναι μυστικό ότι ο 39χρονος από τη Βασιλεία έχει θέσει στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος στη χορτάρινη σεζόν, αρχή γενομένης από το Noventi Open στο Χάλε (14-20 Ιουνίου) και φυσικά στο αγαπημένο του Wimbledon (28/06-11/07).

Μετά και την μεταφορά του Γαλλικού Όπεν, είναι πολύ δύσκολο ο Φέντερερ να ρισκάρει πιθανή συμμετοχή σε κάποιο από τα χωμάτινα τουρνουά της φετινής περιόδου.

Πηγή: Tennis24

ⓒ 2021 Dita Alangkara / Associated Press

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ