DAVIS CUP

Davis Cup: Στην αποστολή της εθνικής ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα ημιτελικά του Cincinnati Masters κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα ημιτελικά του Cincinnati Masters κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ © 2022 JEFF DEAN / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα τένις στο Davis Cup στα παιχνίδια με την Τυνησία που θα διεξαχθούν το 16 – 17 Σεπτεμβρίου.

Έχοντας στις τάξεις της το μεγάλο της αστέρι, τον Στέφανο Τσιτσιπά, η εθνική μας ομάδα τένις ανδρών, αναμένεται να ταξιδέψει στην Τύνιδα για να αντιμετωπίσει την Τυνησία, στο πλαίσιο των αγώνων που θα κρίνουν ποια από τις δυο χώρες, θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα play-offs του World Group I στο Davis Cup.

Οι αναμετρήσεις Ελλάδας – Τυνησίας, θα διεξαχθούν το διήμερο 16 – 17 Σεπτεμβρίου, σε σκληρή επιφάνεια και όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (6/9), ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται κανονικά, στην αποστολή της χώρας μας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα ταξιδέψει με τους: Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Αριστοτέλη Θάνο και Αλέξανδρο Σκορίλα. Ομοσπονδιακός προπονητής, είναι ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ αρχηγός αποστολής, είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Όσον αφορά την Τυνησία, η αποστολή της αποτελείται από τους: Σκάντερ Μανσούρι (Νο258), Αζίζ Ντουγκάζ (Νο352), Μοέζ Εχάρτζουι (Νο354), Αζίζ Ουακά (Νο463) και φυσικά, τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών στη χώρα, Μάλεκ Τζαζίρι.

Ο Τυνήσιος, πρώην Νο42 και νυν Νο422 τενίστας στον κόσμο, φιναλίστ μια φορά σε ΑΤΡ διοργάνωση (Κωνσταντινούπολη, 2018), μπορεί να είναι 38 ετών, αλλά δεν παύει να είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος για τους Έλληνες.

TAGS DAVIS CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ