DAVIS CUP

Davis Cup: Με Τσιτσιπά για τα ματς με το Εκουαδόρ στο ΟΑΚΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2023 MARK BAKER/AP IMAGES

Η ΕΦΟΑ ανακοίνωσε τη σύνθεση της Εθνικής ομάδας τένις που θα αγωνιστεί απέναντι στο Εκουαδόρ για το Davis Cup (04-05/02) με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκεται κανονικά σε αυτήν.

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα τένις στους αγώνες με το Εκουαδόρ για το Davis Cup που θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ (04-05/02).

Αυτό ανακοίνωσε η Ομοσπονδία τένις η οποία ανέφερε όλη τη σύνθεση της Εθνικής ομάδας για τους συγκεκριμένους αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ: "Ηγέτης της Εθνικής μας Ομάδας ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στον κρίσιμο αγώνα της με την Εθνική Ομάδα του Ισημερινού, για την άνοδο στο GROUP 1 του DAVIS CUP.

Η πλήρης σύνθεση της Ομάδας μας, με δικαίωμα αλλαγών, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ITF έχει ως εξής: Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Αριστοτέλης Θάνος. Αρχηγός Αποστολής ο Απόστολος Τσιτσιπάς και Εθνικός Προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Την Εθνική μας Ομάδα συμπληρώνουν-υποστηρίζουν οι Διονύσης Χίσσας-Ιατρός, Χρήστος Φιωτάκης-Γυμναστής, Κώστας Περγαντής-Ψυχολόγος, Απόστολος Μιχαλάκας-Φυσικοθεραπευτής, Θανάσης Μανέκας-Βοηθός Προπονητή.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί στις 4 & 5 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης την 11:00 και την 12:00 αντίστοιχα, στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Μεγάλο το ενδιαφέρον της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις και των Ελλήνων Φιλάθλων για τη συνάντηση της Εθνικής μας Ομάδας με την Εθνική του Iσημερινού, τις δύο πρώτες ημέρες προπώλησης των εισιτηρίων!

Καλούνται τα Σωματεία-Μέλη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ΕΦΟΑ, για κρατήσεις εισιτηρίων, άμεσα ή έμμεσα μέσω φορέων που θα επιλέξουν. Οι κρατήσεις από τα Σωματεία-Μέλη πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2022, για να είναι δυνατή η πληρωμή και η έγκαιρη παραλαβή-αποστολή των εισιτηρίων. Παρελθούσας της ημερομηνίας, η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο μέσω της viva.gr".

TAGS DAVIS CUP ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ