DAVIS CUP

Davis Cup: Χωρίς τον Τσιτσιπά η Ελλάδα στο διπλό κόντρα στο Εκουαδόρ

Davis Cup: Χωρίς τον Τσιτσιπά η Ελλάδα στο διπλό κόντρα στο Εκουαδόρ
INTIME

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί στο διπλό του Davis Cup κόντρα στο Εκουαδόρ χωρίς τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον Αλέξανδρο Σκορίλα να παίρνει τη θέση του Έλληνα πρωταθλητή και να αγωνίζεται εκείνος δίπλα στον Πέτρο Τσιτσιπά.

Η Ελλάδα βρίσκεται μια νίκη μακριά από την άνοδο στο World Group I του Davis Cup και χρειάζεται να κερδίσει ένα tie την Κυριακή (5/2), ώστε να αποκλείσει τον Ισημερινό, παίρνοντας το εισιτήριο για την 1η τη τάξει κατηγορία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί -κατά πάσα πιθανότητα- στον αγώνα μονού της Κυριακής, όμως δεν θα γίνει το ίδιο και στο διπλό (12:00), με τον Αλέξανδρο Σκορίλα να παίρνει τη θέση του και να είναι εκείνος ο παρτενέρ του Πέτρου Τσιτσιπά απέναντι στους Γκονζάλο Εσκομπάρ και Ντιέγκο Ιντάλγκο.

Ο λόγος είναι πως το επιτελείο της Εθνικής ομάδας έκρινε πως είναι προτιμότερο να μην επιβαρυνθεί σωματικά το Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης από τη στιγμή που το σκορ έναντι του Εκουαδόρ είναι ήδη 2-0, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αναμένεται να αγωνιστεί στο μονό, που θα κλείσει την αυλαία του διημέρου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

TAGS DAVIS CUP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ