MONTE-CARLO MASTERS

Χάρι - Τσιτσιπάς 0-2: Στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters ο Στέφανος με γεμάτη εμφάνιση

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after defeating Cristian Garin of Chile in three sets during the Miami Open tennis tournament, Monday, March 27, 2023, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Marta Lavandier)
Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after defeating Cristian Garin of Chile in three sets during the Miami Open tennis tournament, Monday, March 27, 2023, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Marta Lavandier) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την καλύτερή του εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του επικράτησε 2-0 σετ του Νίκολα Χάρι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters.

Την πιο γεμάτη εμφάνισή του μετά από καιρό έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Το Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε 2-0 σετ του Νίκολα Χάρι (Νο58) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters.

Ο Στεφ απέφυγε τα αβίαστα λάθη, έκανε δύο ελεγχόμενα break (ένα σε κάθε σετ) και για τρίτη διαδοχική χρονιά εξασφάλισε την παρουσία του τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά στο πρώτο χωμάτινο Master της χρονιάς.

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Τέιλορ Φριτζ και τον Γίρι Λεχέτσκα.

Το ματς: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από το δύο service game του Χάρι πίεσε για να φτάσει στο break. Ωστόσο, ο Χιλιανός κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του.

Από εκεί και πέρα όμως η συνέχεια ανήκε στον 24χρονο Έλληνα τενίστα. Ο Στεφ κατέκτησε τρία διαδοχικά games για να προηγηθεί με 5-2 και έπειτα έκλεισε το πρώτο σετ με 6-3.

Κάτι ανάλογο έγινε και στο δεύτερο σετ. Ο Χαρί ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος με break όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς άντεξε για να κρατήσει το σερβίς του στο 2-2.

Αμέσως μετά το Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης έκανε το break και κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 4-2. Έπειτα απλά κράτησε το σερβίς του για να φτάσει στη νίκη με 6-4.

TAGS MONTE-CARLO MASTERS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ