WTA

Μπαντόσα για Στέφανο και Απόστολο Τσιτσιπά: “Δεν θα αναφερθώ ξανά σ’ αυτούς τους ανθρώπους”

Diario del Tenis

Δεν μάσησε τα λόγια της η Πάουλα Μπαντόσα στη συνέντευξη Τύπου της πριν την έναρξη του Wimbledon, όταν δέχθηκε ερώτηση σχετικά με τα “τοξικά πράγματα” της σχέσης της με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Η Πάουλα Μπαντόσα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της (30/6, 13:00) στο Wimbledon απέναντι στην Έμα Ναβάρο, νούμερο 25 στον κόσμο.

Στη συνέντευξη Τύπου (27/6) πριν την έναρξη του τουρνουά η Ισπανίδα τενίστρια δέχθηκε ερώτηση σχετικά με τα “τοξικά πράγματα” τα οποία είχε αναφέρει πως βίωσε κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ήταν πάρα πολλά“, ήταν η πρώτη φράση της ενώ συνέχισε χωρίς να μασάει τα λόγια της.

Το είχα ήδη πει και το επιβεβαίωσαν κι άλλες παίκτριες, γιατί στο tour γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό, ούτε να δώσω περισσότερες εξηγήσεις. Όλα μπαίνουν στη θέση τους από μόνα τους.

Απλά, ως άνθρωπος και ως γυναίκα, ήθελα να εξηγήσω ότι δεν υπήρχαν μόνο οι τραυματισμοί, υπήρχαν κι άλλα πράγματα από πίσω για τα οποία υπέφερα για έναν χρόνο, τόσο εγώ όσο και το περιβάλλον μου. Ήταν πολύ δύσκολο και το να ξαναδώ τον εαυτό μου καλά, μου έδωσε τη δύναμη να μιλήσω γι’ αυτά που πέρασα και πολύς κόσμος ταυτίστηκε με την ιστορία μου.

Είναι ένα πρόσωπο που δεν πρόκειται να αναφέρω ξανά. Έχω τον χαρακτήρα μου. Το έβγαλα από μένα μου, έκλεισα ένα κεφάλαιο και τώρα νιώθω πιο ελεύθερη. Θέλω να γυρίσω σελίδα και να μην αναφερθώ ξανά σ’ αυτούς τους ανθρώπους“.

Τέλος σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το viral VIDEO με τον Απόστολο Τσιτσιπά: “Μου το έστειλαν φίλοι αυτό το βίντεο. Το πρόσωπό μου τα λέει όλα. Το βίντεο αυτό τα συνοψίζει όλα. Όποιος ήταν κοντά εκείνη την περίοδο και έζησε την κατάσταση, ξέρει σε τι αναφέρομαι“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ