ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αυτή είναι η γυναίκα που κατήγγειλε πρώην τενίστα για την παράνομη παρακολούθησή της μέσω κάμερας στον αγωγό εξαερισμού

Η πρώην σύντροφος του Νταβίντ Ναλμπάντιαν
Η πρώην σύντροφος του Νταβίντ Ναλμπάντιαν INSTAGRAM / @ARACELITORRADO

Η Αρασέλι Τοράντο κατήγειλε τον πρώην τενίστα, Νταβίντ Ναλμπάντιαν, καθώς την παρακολουθούσε μέσω κάμερας, τοποθετημένης στον αγωγό εξαερισμού. Ποια είναι η εντυπωσιακή κοπέλα.

Ο πρώην τενίστας, Νταβίντ Ναλμπάντιαν, ήταν σε σχέση με την Αρασέλι Τοράντο. Η εντυπωσιακή κοπέλα είναι μοντέλο, παρουσιάστρια και influencer. Στο προσκήνιο ήρθε λόγω της σχέσης της με τον Αργεντινό τενίστα, Νταβίντ Ναλμπάντιαν, αλλά και από μόνης είναι αρκετά δημοφιλής αφού μετρά πάνω από 200 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram.

Όπως και ο πρώην σύντροφός της, η 29χρονη κατάγεται από την Αργεντινή και πλέον παρουσιάζει και μία ραδιοφωνική εκπομπή στο Ροζάριο. Ταυτόχρονα, έχει και εμπειρία πάνω στο θέατρο.

Η Αρασέλι βρέθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε σχέση με τον τενίστα, δύο μήνες μετά τον χωρισμό του με την επί 22 χρόνια σύζυγό του, Βικτόρια Μπος, με την οποία μάλιστα έχουν και δύο παιδιά.

Μετά το τέλος της σχέσης τους, ο πρώην τενίστας βρίσκεται πλέον και πάλι στα πρωτοσέλιδα, όχι όμως για το άθλημά του, αλλά επειδή καταγγέλθηκε από την πρώην σύντροφό του για διάπραξη φερόμενου εγκλήματος σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο πρώην αθλητής έκρυψε μια κάμερα στον αγωγό εξαερισμού στο δωμάτιό της με την οποία βιντεοσκοπούσε όσα συνέβαιναν μέσα στο δωμάτιο. Το μοντέλο επισύναψε στη μήνυσή της, ένα ηχητικό μήνυμα στο οποίο ο Ναλμπάντιαν παραδέχεται ότι είχε τοποθετήσει κάμερα στο δωμάτιό της, την οποία βρήκε ο αδερφός της καταγγέλλουσας.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ