ΤΕΝΙΣ

Australian Open: Φήμες η μεταφορά του

Οι Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ
Οι Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ AP IMAGES

Η Ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας διέψευσε τις φήμες περί μεταφοράς του Australian Open σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Τα δεδομένα για τη διεξαγωγή του Grand Slam.

Τις τελευταίες ημέρες, έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες που κάνουν λόγο για μεταφορά του Australian Open τον Φεβρουάριο ή ακόμα και τον Μάρτιο, εξαιτίας της πολύ αυστηρής προσέγγισης της Κυβέρνησης της χώρας στην αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους διοργανωτές και την Κυβέρνηση της Βικτώρια για τη διεξαγωγή του Australian Open 2020 που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18 Ιανουαρίου αλλά και των τουρνουά προετοιμασίας των τενιστών για το πρώτο Grand Slam της νέας χρονιάς.

Αν τελικά διεξαχθεί το Happy Slam στην προγραμματισμένη ημερομηνία, οι τενίστες που θα αποφασίσουν να πάρουν μέρος θα πρέπει να ταξιδέψουν στα μέσα Δεκεμβρίου στη Μελβούρνη και να μείνουν για 14 ημέρες σε αυστηρή καραντίνα, προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στην κορυφαία διοργάνωση.

Η Ομοσπονδία της Αυστραλίας (Tennis Australia) διέψευσε τις φήμες περί μεταφοράς του τουρνουά σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

"Είναι καθαρά φήμες. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πριν λίγες ημέρες σας είπαμε ότι δουλεύουμε πολύ στενά με την Κυβέρνηση της Βικτώρια και θα σας κρατάμε ενήμερους με όλα τα δεδομένα και τις εξελίξεις που θα έχουμε. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι νεότερο" ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Tennis Australia.

Οι φήμες περί μεταφοράς, άρχισαν να εντείνονται από τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός της Βικτώρια, Ντάνιελ Άντριους ανέφερε πρόσφατα ότι το Australian Open θα γίνει αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ο χρόνος διεξαγωγής.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ