AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Στον επόμενο γύρο ο Κύργιος με νίκη επί του Μπρόουντι

Nick Kyrgios of Australia reacts after defeating Liam Broady of Britain in their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 18, 2022. (AP Photo/Andy Brownbill)
Nick Kyrgios of Australia reacts after defeating Liam Broady of Britain in their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 18, 2022. (AP Photo/Andy Brownbill) 2022 AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Ο Νικ Κύργιος επικράτησε με 3-0 σετ του Βρετανού και Νο127 στον κόσμο Λίαμ Μπρόουντι και προκρίθηκε μπροστά στο κοινό της Αυστραλίας στον δεύτερο γύρο του Australian Open.

O Νικ Κύργιος έδωσε το δικό του…σόου μπροστά στους συμπατριώτες του επικρατώντας στα 3 σετ του προερχόμενου από τα προκριματικά Βρετανού και Νο127 στον κόσμο Λίαμ Μπρόουντι με 6-4, 6-4, 6-3 εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 2ο γύρο του Australian Open.

Να σημειωθεί ότι μόλις μια φορά, σε 9 παρουσίες, ο Αυστραλός έχει μείνει εκτός από τον 1ο γύρο με την 1η και μοναδική για την ώρα, να είναι το 2019 όπου και έχασε από τον Καναδό Μίλος Ράουνιτς.

Ο Κύργιος στηρίχθηκε για μία ακόμη φορά στο εξαιρετικό σερβίς του, αλλά και στην…επικοινωνία του με τους θεατές σ’ ένα παιχνίδι που ήταν αρκετά δύσκολο να βρεθεί ρυθμός με το διαιτητή καρέκλας να προσπαθεί να ηρεμήσει το κοινό.

Από τη μεριά του ο Μπρόουντι, που προσπάθησε να μπει στην εξίσωση του αγώνα, δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στα service των…228χλμ./ώρα του Κύργιου, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 21 άσους, μόλις ένα διπλό λάθος, 81% κερδισμένους πόντους σε 1ο service και 79% στο 2ο, αλλά και 4/8 break-points.

O Κύργιος, που η καλύτερη πορεία του στο τουρνουά ήταν το 2015 όπου έφτασε στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Νο2 του κόσμου, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε εύκολα του Ελβετού Χένρι Λάακσονεν με 6-1, 6-4, 7-6(3).

Πηγή: Tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ