AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Ο εκνευρισμένος Κύργιος χτύπησε παιδί με το μπαλάκι και του έδωσε τη ρακέτα του

Australian Open: Ο εκνευρισμένος Κύργιος χτύπησε παιδί με το μπαλάκι και του έδωσε τη ρακέτα του
TWITTER

Ο Νικ Κύργιος εκνευρίστηκε και χτύπησε με δύναμη ένα μπαλάκι στη διάρκεια αγώνα για τα προημιτελικά του διπλού ανδρών στο Australian Open, όμως χτύπησε κατά λάθος ένα παιδάκι στην κερκίδα. Ως... αποζημίωση, του έδωσε μια ρακέτα του.

Ο Νικ Κύργιος δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι ένας οξύθυμος χαρακτήρας, κάτι που του έχει στερήσει πολλά σε αγωνιστικό επίπεδο. Το απέδειξε και στον προημιτελικό του διπλού ανδρών του Australian Open, όταν μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη αντιμετώπιζε τους Τιμ Πιτς και Μάικλ Βίνους.

Ύστερα από ένα σερβίς στο φιλέ του συμπατριώτη του, ο Κύργιος εκνευρίστηκε και χτύπησε με δύναμη το μπαλάκι στο έδαφος, όμως αυτό αναπήδησε και κατέληξε στην κερκίδα, στο στήθος ενός μικρού αγοριού.

Το παιδί άρχισε να κλαίει δίπλα στη μητέρα του και το παιχνίδι διεκόπη μέχρι να διαπιστωθεί ότι είναι καλά και δεν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Ο Κύργιος περίμενε κι αυτός, έχοντας αντιληφθεί την ανοησία του και κάνοντας γκριμάτσες μεταμέλειας.

Όταν έγινε σαφές ότι δεν υπάρχει τραυματισμός του παιδιού, έσπευσε να του δώσει μια ρακέτα ως... αποζημίωση.

Εν τέλει, το ελληνοαυστραλιανό δίδυμο πήρε τη νίκη με 2-1 σετ και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τους Μαρσέλ Γκρανογέρς και Οράσιο Σεμπάγιος.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ