AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Με συνοπτικές διαδικασίες στον δεύτερο γύρο ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος στο Australian Open
Ο Νικ Κύργιος στο Australian Open © 2021 HAMISH BLAIR/ASSOCIATED PRESS

Ο Νικ Κύργιος επικράτησε εύκολα 3-0 σετ του Φρεντερίκο Φερέιρα Σίλβα, Νο184 στο κόσμο, και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Australian Open.

Ο Νικ Κύργιος ξεκίνησε με το δεξί το φετινό Australian Open, κερδίζοντας τον Φρεντερίκο Φερέιρα Σίλβα, Νο184 στο κόσμο, με 6-4, 6-4, 6-4.

Ο 25χρονος Αυστραλός παίζοντας κατά διαστήματα αρκετά ποιοτικό τένις, δεν άφησε ιδιαίτερα περιθώρια στον αντίπαλο του να αμφισβητήσει την ανωτερότητα εντός court.

Το παιχνίδι μπορεί να μην ξεκίνησε ιδανικά για τον Νικ, αφού δέχθηκε μπρέικ στο πρώτο κιόλας σερβις game, ωστόσο βρίσκοντας αμέσως απάντηση στο σερβίς του Σίλβα, μπόρεσε να επαναφέρει τις ισορροπίες στο εναρκτήριο σετ.

Τα εξαιρετικά ποσοστά στο πρώτο δικό του σερβίς, στο οποίο κέρδισε τους 46 από τους συνολικά 55 πόντους(84%), ήταν από τα σημεία κλειδιά του παιχνιδιού.

Ο Νο.47 στο κόσμο χρειάστηκε ένα μπρέικ σε κάθε σετ, ώστε να διασφαλίσει τη πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Australian Open, με τον Πορτογάλο να μην φαίνεται ικανός να απειλήσει σε κανένα άλλο σημείο πέραν του ξεκινήματος τον αντίπαλο του.

Ο Κύργιος χρειάστηκε ακριβώς δύο ώρες για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Σίλβα, ενώ στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ούγκο Χούμπερτ Νο.32 στο κόσμο, σε μια αν μη τι άλλο πολύ δύσκολη αναμέτρηση και αρκετά αμφίρροπη.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Πηγή: Tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ